Η Ultra Records θα κυκλοφορήσει διεθνώς το “Mestral” του Pink Noisy!

Το “Mestral”, το debut single του παραγωγού, DJ και remixer Pink Noisy στην Sony Music, σε συνεργασία με το next best thing της Ρουμανίας, τους Radio Killer θα κυκλοφορήσει από την Ultra Music, το νούμερο ένα Dance label στον κόσμο.

Η δισκογραφική εταιρεία, που έχει στο ενεργητικό της μερικά από τα μεγαλύτερα dance ονόματα στον κόσμο όπως τους Benny Benassi, Deadmau5, Eric Prydz, Axwell και Fedde Le Grand, συμπεριέλαβε και το smash hit single του Pink Noisy “Mestral”. Συγκεκριμένα, το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από την Ultra Music σε Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό), Νότια Αμερική, Κεντρική Αμερική, Αγγλία, Ιρλανδία και Ισπανία.

Στις αρχές της νέας χρονιάς το κομμάτι θα βγει επίσης στη Φιλανδία, την Πολωνία και την Τουρκία από την Sony Music και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο από μεγάλο ανεξάρτητο dance label που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η πρώτη παραγωγή του Pink Noisy στη Sony Music έφτασε στις υψηλότερες θέσεις του Ελληνικού airplay chart, στο νούμερο 1 του Official iTunes chart και στην κορυφή του iTunes Dance chart, ενώ τα video clip (official/unofficial) έχουν ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια views.

Η μουσική του “Mestral” ανήκει στον Pink Noisy και οι στίχοι στον Giogio Sopidi. Στα φωνητικά είναι η Lee Heart των Radio Killer, οι οποίοι γνώρισαν πολύ μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη με τα τελευταία τους single “Lonely Heart”, “Don’t Let The Music End” και “Calling You”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *