Η sexy φωτογράφηση της Kylie Minogue

Για το gay περιοδικόOut‘ φωτογραφήθηκε σε sexy πόζες η Kylie Minogue που μόλις κυκλοφόρησε το νέο της album ‘Aphrodite‘, το οποίο έυκολα κατέκτησε μάλιστα από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του την πρώτη θέση των Βρετανικών charts.

Η 42χρονη star από την Αυστραλία αποκάλυψε στο “Out” ότι έμπνευση για τον νέο της δίσκο άντλησε εν μέρει από την Lady Gaga! Συγκεκριμένα παραδέχτηκε ότι μετά την εμφάνιση της GaGa στο μουσικό στερέωμα έπρεπε να επαναπροσδιορίσει τον δίσκο της: “Η Lady Gaga προσγειώθηκε σαν μετεωρίτης στη μέση της pop! Το βρίσκω φανταστικό! Όμως έπρεπε να την λάβουμε υπόψη μας στις αποφάσεις μας για το νέο album και όχι απλά να ελπίζουμε ότι ΟΚ θα χωρέσουμε κι εμείς κάπου!”

Σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει την κακή κριτική η Kylie παραδέχτηκε ότι την πληγώνει πολύ αλλά δεν την επηρεάζει τόσο ώστε να πρέπει να σταματήσει την καριέρα της. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι το ‘Aphrodite‘ έχει λάβει τόσο καλά σχόλια από τους κριτικούς που η Kylie μάλλον μπορεί να παραμείνει ήσυχη!

Όσο για το look της, δήλωσε πως δεν θεωρεί τον εαυτό της trendsetter: ‘Ούτε ένα τατουάζ δεν έχω! Πόσο αντι-trendy! Μήπως να κάνω ένα; Θα θελα πολύ να κάνω κάπου κρυφά ένα γαλαξία!

Play!

The Kylie Minogue Trivia by Conn-x!

Αν θελεις να κάνεις δικό σου το Aphrodite, θυμήσου τα highlights από τη ζωή και την καριέρα της Kylie, απάντησε σωστά στις ερωτήσεις και κέρδισε! Play!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *