Η Rihanna είναι η βασίλισσα της γκαντεμιάς!

“Αν έχεις τύχη διάβαινε”, αναφέρει το λαϊκό ρητό και δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που έχουν αρκετή! Η Rihanna βεβαια δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία γιατί σύμφωνα με εμας είναι η βασίλισσα της γκαντεμιάς!

Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού! Ναι είναι λιγάκι παλιό, αλλά δεν παύει να είναι τραγικό, αν σκεφτείς ότι οριζοντιώθηκε στο νοσοκομείο για αρκετό καιρό και δεν αναγνώριζε τον εαυτό της από το πρήξιμο!

Χώρισε με τον Chris Brown! Λογικό και επόμενο θα μου πεις μετά από όσα παίχτηκαν ανάμεσα τους και δεν αναφέρομαι στο ξύλο! Ο χωρισμός όμως ήταν επώδυνος και σίγουρα δύσκολος, ειδικά αν σκεφτούμε ότι ακόμα και μετά τον ξυλοδαρμό η Rihanna δήλωνε ερωτευμένη!

Το album της! Αυτό ατυχία δεν το λες, αλλά σίγουρα θεωρείς γκαντεμιά ότι δεν τα πήγε και τόσο καλά στα charts και στις πωλήσεις! Πολλοί αναφέρουν ότι η Rihanna το έριξε πολύ στον πειραματισμό και κάπου το έχασε!

Ο νέος έρωτας! Αυτό και αν ήταν γκαντεμιά! Βρήκε ένα καλό παιδί (λέμε τώρα) να φτιάξει το κορίτσι τη ζωή του, συγκεκριμένα τον παίκτη των LA Dodgers, Matt Kemp και μερικές μέρες μετά βγήκε στη φόρα ότι ο τύπος είχε ιστορικό βιας απέναντι στη πρώην κοπέλα του, η οποία εξέδωσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του!

Της πέταξαν μπουκάλι στο κεφάλι! Άλλα ευτυχώς τη βρήκε στο χέρι! Αποφάσισε το κορίτσι να πάει μια βόλτα με τον Timbaland και την Kim Kardashian για ένα ποτό σε ένα club (τι το ‘θελε) και καθώς καθόταν αμέριμνη ένα μπουκάλι σαμπάνια εκσφενδονίστηκε επάνω της και ευτυχώς τη βρήκε στο χέρι και όχι στο κεφάλι! Ο Timbaland σαν γνήσιος gentleman πάλι αντί να σταματήσει και να την προστατέψει, άρπαξε το μπουκάλι και το πέταξε πίσω και τότε έγινε το “έλα να δεις” μια και πιάστηκε ολόκληρο το μαγαζί στα χέρια!

Πάντως τυχερή δεν τη λες…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *