Η Police έκλεισε τα 30 και τώρα είναι έτοιμη να «κοιτάξει πιο πέρα»

POLICE – η κορυφαία ιδιόκτητη μάρκα του γκρουπ DE RIGO, μιας από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στην κατασκευή και διανομή οπτικών ειδών υψηλής ποιότητας και αισθητικής, γιορτάζει τα τριάντα της χρόνια Κοιτάζοντας πιο Πέρα – Look Beyond – μια πρωτοβουλία που περιλαμβάνει ένα βιβλίο από καλλιτεχνικές φωτογραφίες και μία Συλλεκτική Έκδοση Γυαλιών ηλίου για να υποστηρίξει τις «Ξεχασμένες Κρίσεις» – «Forgotten Crises» – των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Η φιλανθρωπική αυτή πρωτοβουλία παρουσιάστηκε επίσημα στο Μιλάνο στις 28 Φεβρουαρίου 2013, σε μια μεγάλη εκδήλωση-έκθεση αναδρομή στις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας της POLICE, με ένα ακροατήριο από διεθνείς καλεσμένους και με τη συμμετοχή πολλών VIP διασημοτήτων που φωτογραφήθηκαν για το βιβλίο αλλά και κάποιων από αυτούς που αποτέλεσαν κατά καιρούς τα πρόσωπα της διαφημιστικής καμπάνιας της μάρκας.

Το βιβλίο, Look Beyond – Κοιτάζοντας πιο Πέρα – βασισμένο σε μια ιδέα του Michele Pecchioli, είναι μια δημιουργία του μεγάλου Ιταλού φωτογράφου Giovanni Castel. Μέσα από μια συλλογή φωτογραφικών πορτρέτων διαφόρων προσωπικοτήτων από τους χώρους της show business, μουσικής, αθλητισμού και τέχνης ο φωτογράφος απεικονίζει τι σημαίνει να κοιτάμε πιο πέρα, να ξεπερνάμε τα όρια και τα στεγανά που συχνά δεν μας επιτρέπουν να κατανοούμε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας και μέσα μας. Κοιτάζοντας πιο Πέρα είναι η δυνατότητα να κατανοήσουμε αυτές τις δυο διαστάσεις, να δούμε τα πράγματα με νέα ματιά και να αισθανθούμε μέρος κάτι μεγαλύτερου. Τα πορτρέτα συνοδεύονται από σχόλια των πρωταγωνιστών για την έννοια του Κοιτάζοντας πιο Πέρα.

Μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου αλλά και της Συλλεκτικής Έκδοσης των γυαλιών ηλίου, ενός κλασικού aviator μοντέλου που σηματοδότησε το life style των ‘80ς με επίχρυση επικάλυψη, δέρμα και το εμβληματικό λογότυπο της Police, θα δωριστούν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για την υποστήριξη του ανθρωπιστικού τους έργου

Η POLICE γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’80, ως μάρκα γυαλιών ηλίου και οράσεως και εξελίχθηκε σε μάρκα σημείο αναφοράς στο χώρο των οπτικών αλλά και στο life style παρουσιάζοντας ολοκληρωμένη πρόταση όχι μόνο στα γυαλιά αλλά και στα αρώματα, ρολόγια, κοσμήματα καθώς επίσης και τα δερμάτινα αξεσουάρ.

Η DE RIGO SpA είναι παγκοσμίως η κορυφαία εταιρεία στη σχεδίαση, κατασκευή και διανομή γυαλιών όρασης και ηλίου. Χάρη στο εξαιρετικά αναπτυγμένο δίκτυο διανομής, τα προϊόντα της εταιρίας διανέμονται σε περίπου 80 χώρες σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική μέσα από 13 θυγατρικές επιχειρήσεις, 18 κατηγορίες τμημάτων, και πάνω από 100 ανεξάρτητους διανομείς.
Ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε όλες τις μεγάλες αγορές του κόσμου με τα ιδιόκτητα προϊόντα του Lozza, Police and Sting και με αδειοδοτούμενα προϊόντα, όπως τα Blumarine, Carolina Herrera, Chopard, Emenegildo Zegna, Escada, Fila, Furla, Givenchy, Lanvin, Loewe, Orla, Kiely, Tous, Victor Hugo.

www.derigo.com
www.derigovision.com

Η μάρκα POLICE ανήκει στον Όμιλο της DE RIGO, που είναι η κορυφαία εταιρεία σχεδίασης, παραγωγής και διανομής γυαλιών υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας ποιότητας.

Γεννήθηκε το 1983, για να γίνει γρήγορα αναγνωρίσιμη για την ξεχωριστή της σχεδίαση και τη δυνατή εικόνα της, εμπνευσμένη από τον αμερικάνικο τρόπο ζωής «on the road». Κατά τη διάρκεια της ιστορίας και των εκάστοτε συλλογών της, η POLICE εισήγαγε πάντα πρωτοποριακές λεπτομέριες και στοιχεία σχεδίασης, όπως τους μπλε καθρέπτες που έγιναν αμέσως παγκόσμια τάση τη δεκαετία του ‘90 ή το σήμα κατατεθέν της το οποίο εξελίχθηκε από τον αρχικό αετό στο σημερινό γοτθικού τύπου γράμμα “P”. Χτίζοντας σταδιακά την εικόνα και τη θέση της στην αγορά, η POLICE έχει δημιουργήσει μια πολύπλευρη γκάμα προϊόντων σύγχρονου και μοντέρνου στιλ, που τώρα περιλαμβάνει επιπλέον αρώματα, ρολόγια, κοσμήματα, μικρά δερμάτινα αξεσουάρ και ένδυση. Οι συλλογές της POLICE διανέμονται σε 80 χώρες, κυρίως στην Ευρώπη, στην Ασία και την Αμερική.

www.policelifestyle.com
www.policelookback.com
www.policelookbeyond.com
www.facebook.com/PoliceBeYounique.OfficialPage

Αποκλειστική Διάθεση : De Rigo Hellas, τηλ.: 2106826326

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *