Η Nicole σε νέες μουσικές περιπέτειες

Τελικά η διάλυση των Pussycat Dolls είναι γεγονός και η frontwoman του συγκροτήματος έχει ξεκινήσει ήδη να κάνει αργά αλλά σταθερά τα πρώτα της solo βήματα στο δισκογραφικό στερέωμα.

Έχουμε ήδη αναφέρει ότι η ταλαντούχα Nicole έχει κλείσει συμφωνία με το θέατρο West End του Λονδίνου σαν πρωταγωνίστρια του κλασικού μιούζικαλ “Phantom of the Opera” το οποίο θα ανεβεί σε μερικούς μήνες και θα αποφέρει μεγάλα έσοδα στην σταρ που δεν φοβάται να πάρει το ρίσκο.

Αυτό που δεν περιμέναμε με τίποτα ήταν η είδηση ότι η φωνή των Pussycat Dolls αποφάσισε να ασχοληθεί εκτός της όπερας και με τη ροκ!

Και όταν λέμε ροκ αναφερόμαστε στην hardcore έκδοση της, καθώς θα συμμετέχει στα νέα τραγούδια δύο βετεράνων της metal rock μουσικής. Ο ένας είναι ο Alice Cooper (να δω τον Alice και την Nicole μαζί και τίποτα άλλο δεν θέλω…) και ο δεύτερος είναι ο γνωστός κιθαρίστας Slash που αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στη τραγουδίστρια να γίνει η φωνή της μουσικής του.

Σε ένα κόσμο όπου οι καλλιτέχνες πρέπει να πειραματίζονται με την μουσική, θεωρείς ότι η κίνηση αυτή θα αποτελέσει μοιραίο λάθος ή μεγάλη επιτυχία για την Nicole;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *