Η Nicki Minaj κυκλοφορεί topless

Η Nicki Minaj έκανε τα αποκαλυπτήρια του εξώφυλλου για την deluxe έκδοση του επερχόμενου studio album της με τίτλο “Pink Friday: Roman Reloaded“.

Η ιδιαίτερης αισθητικής Nicki παίζει όπως και στο προηγούμενο album της με πολύχρωμους συνδυασμούς, αλλά αυτή την φορά βγαίνει έξω από τις γραμμές και γίνεται λίγο πιο…ακατάστατη.

Mannequin-like” χαρακτηρίζουν την εμφάνιση της κορυφαίας γυναίκας rapper πολλοί ειδήμονες της μόδας και της τέχνης αφού όπως μπορείτε να δείτε και εσείς πιο κάτω μπορεί να έφυγαν τα πολύχρωμα μαλλιά αλλά και το ξανθό χρώμα rocks.

Εξάλλου κανείς δεν στέκεται εκεί αφού η Minaj πέταξε την μπλούζα της και αυτό που μας δείχνει είναι μέρος από το πλούσιο μπούστο της.

Το album θα κυκλοφορήσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, την Αμερική ντε, στις 3 Απριλίου.

“Πρόκειται για μια πολύ ελεύθερη, συναρπαστική κατεύθυνση που αφορά εμένα και την διαδικασία του να κάνω μουσική. Νομίζω ότι όταν πάρετε το άλμπουμ θα καταλάβετε ότι δεν είχα απολύτως κανένα όριο. Αυτό είναι ίσως το καλύτερος τρόπος για να το εξηγήσω, έτσι ώστε να καταλάβετε. Το άλμπουμ απλά δεν έχει σύνορα. Το άλμπουμ δεν μπορεί να μπει σε ένα κουτί.”

Λοιπόν… πώς σας φαίνεται;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *