Η MDNA και το καινούργιο της album!

Πριν λίγες ημέρες, η Madonna κάλεσε φίλους και ειδικούς σε μια prive ακρόαση του νέου της album “MDNA“, στο Agency Group της Νέας Υόρκης. Αυτό που δεν μπορούσε να προβλέψει είναι ότι ένα από τα νέα της τραγούδια με τίτλο “I’m Addicted“, το οποίο μιλάει για -τι άλλο- τον έρωτα της για έναν άντρα, διέρρευσε στο internet και τώρα το νέο beatάτο τραγούδι της το έχουν ακούσει όλοι!

“Κάτι μου συμβαίνει όταν ακούω την φωνή σου. Κάτι μου συμβαίνει και δεν έχω άλλη επιλογή. Δεν μπορώ να σε χορτάσω, και μου ταιριάζει γάντι, I’m addicted to your love” τραγουδάει. Στίχοι όλο νόημα!

Το “MDNA” θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου στην Αμερική και θα εμπεριέχει και το “I Don’t Give A” το οποίο πολλοί πιστεύουν ότι είναι αφιερωμένο στον πρώην σύζυγο της βασίλισσας της pop, Guy Richie. Οι στίχοι λένε “Προσπάθησα να είμαι καλό κορίτσι. Προσπάθησα να είμαι η γυναίκα σου. Μείωνα τον εαυτό μου.”

Το Material Girl είναι πολύ χαρούμενο για το νέο της αυτό album και πιστεύει ότι θα κάνει και τους άλλους να νιώσουν καλύτερα και να χορέψουν με την μουσική της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *