Η Madonna συνεργάζεται με το cast του Glee;

Κι ενώ η Madonna αυτήν την περίοδο έχει αφοσιωθεί στην σκηνοθεσία της νέας της ταινίας “W.E.“, μία είδηση ότι θα επιστρέψει μέσα στο 2011 με νέα παγκόσμια περιοδεία κάνει σήμερα το γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με συνεργάτες της, η Madonna σκοπεύει να ξεκινήσει νέα παγκόσμια περιοδεία μέσα στο 2011 με support act τους ηθοποιούς της τηλεοπτικής σειράς-musical ‘Glee’. H τραγουδίστρια φαίνεται να εντυπωσιάστηκε από το ταλέντο των νεαρών ηθοποιών της σειράς, όταν είδε το επεισόδιο-αφιέρωμα στην καριέρα της, που προβλήθηκε τον Απρίλιο του 2010.

Η Madonna θέλει να σπάσει όλα τα ρεκόρ με τη νέα της περιοδεία και επειδή το επεισόδιο του Glee με τα τραγούδια της έκανε μεγάλη επιτυχία, υπάρχουν πλάνα για μία συνεργασία με το cast της σειράς“, δηλώνει συνεργάτης της. “Είναι σε τέλεια φυσική κατάσταση για την ηλικία της αλλά αυτή θα είναι μάλλον η τελευταία της περιοδεία αφού μετά σκοπεύει να ασχοληθεί με επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Η πιο πρόσφατη παγκόσμια περιοδεία της Madonna, Sticky & Sweet Tour, με την οποία επισκέφτηκε και την χώρα μας, ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2008 και ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009. Σύμφωνα με το Billboard, ήταν η δεύτερη πιο κερδοφόρα περιοδεία του 2009 (μετά τους U2) με κέρδη 222.017.248 δολάρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *