Η Lily Allen ζητά από τους fans της να μη δουν το reality στο οποίο συμμετέχει

Κάποιοι από εσάς θα έχουν ίσως διαβάσει για μία τηλεοπτική εκπομπή που λέγεται “Riches to Rags” (ο τίτλος δεν ήταν δική μου ιδέα) που ξεκινά να προβάλεται από την επόμενη Τρίτη.έγραψε η Lily Allen στο twitter. “Τα γυρίσματα έγιναν πριν από ένα χρόνο και πλέον νιώθω εντελώς άλλος άνθρωπος σε σχέση με αυτό που δείχνει η εκπομπή. Θα ‘λεγα να μην το δείτε καν γιατί, για να είμαι ειλικρινής, ντρέπομαι!

Η 26χρονη Βρετανή μουσικός πρωταγωνιστεί σε μία reality εκπομπή με θέμα το λανσάρισμα της αλυσίδας ρούχων “Lucy In Disguise“, ένα project που ξεκίνησε μαζί με την αδερφή της, Sarah.

Ο Βρετανικός τύπος ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την νέα αυτή εκπομπή, εστιάζοντας ωστόσο σε μία συγκεκριμένη ατάκα της Lily όπου αποκαλούσε τη Madonna τρελή“. Στην ουσία, αυτό που πραγματικά συνέβη είναι ότι η νεαρή τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν θα ήθελε να είναι popstar και στα 50 της και η απάντησή της ήταν: “Δεν θέλω να γίνω σαν την Madonna, δες την, είναι τρελή. Εγώ θέλω να παντρευτώ να κάνω παιδιά και να φτιάχνω σάντουιτς με ψίχα.

Λόγω της διάστασης που πήρε το θέμα η Lily συμπλήρωσε στο twitter: “Από την άλλη, θα ήθελα όλοι να το δείτε για να καταλάβετε πόσο υπερβολικά ήταν τα όσα γράφτηκαν και πώς πήραν κάποιες ατάκες και τις χρησιμοποίησαν για να διαστρεβλώσουν αυτά που πραγματικά είπα.

Το Riches to Ragsκάνει πρεμιέρα στο Αγγλικό κανάλι Channel 4 την Τρίτη 15 Μαρτίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *