Η Leona Lewis θύμα ξυλοδαρμού!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Leona Lewis αποφάσισε να ξεκινήσει την περιοδεία για την προώθηση του αυτοβιογραφικού βιβλίου της, “Dreams” και ο δρόμος την έφερε στο Λονδίνο!

Η πρώην νικήτρια του X Factor λοιπόν, ξεκίνησε να υπογράφει τα βιβλία για όλους τους fans της σε ένα από τα πιο γνωστά βιβλιοπωλεία της πόλης και όλα πήγαιναν άψογα, όταν το κακό βρήκε την δημοφιλή καλλιτέχνη, εντελώς απροετοίμαστη!

Όταν ο Peter Kowalczyk έφτασε μπροστά στη Leona Lewis, η αντίδραση του ήταν άμεση και ιδιαίτερα βίαιη, καθώς όρμηξε επάνω της και τη χτύπησε με τη γροθιά του στο πρόσωπο, αφήνοντας την ταλαντούχα τραγουδίστρια σοκαρισμένη και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση!

Η αντίδραση της ασφάλειας ήταν άμεση, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει μια και η Lewis μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ, ενώ ο δράστης μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα!

Εκεί έγινε γνωστό, ότι ο Peter Kowalczyk γνώριζε την Leona Lewis από το διαγωνισμό του X Factor, αλλά όχι σαν θεατής, μια και ο ίδιος είχε δηλώσει συμμετοχή την ίδια χρονιά με την τραγουδίστρια!

Η αρνητική απάντηση της επιτροπής εξόργισε τον τότε καλλιτέχνη και αυτόματα στράφηκε ενάντια στην πιο ταλαντούχα παίκτρια του τηλεοπτικού παιχνιδιού!

Μέχρι σήμερα η Leona Lewis είναι δικαιολογημένα εξαφανισμένη στο σπίτι της και ο δράστης στα δικαστήρια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *