Η FRUTOP σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ

Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 πάρτε τα ποδήλατά σας και ελάτε στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας για μια ξεχωριστή ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ.

Την εκδήλωση οργανώνει η Σχολή Χατζήβεη και χορηγούν τα ελληνικά αναψυκτικά FRUTOP.

Η έναρξη είναι στις 10:00 το πρωί με ένα σεμινάριο ασφαλούς μετακίνησης με ποδήλατο, από τον Βαλκανιονίκη και προπονητή ποδηλασίας Βασίλη Γιαννιώση.

Ακολουθεί η ποδηλατοδρομία με αφετηρία τη Σχολή Χατζήβεη -ακριβώς απέναντι από την είσοδο του άλσους- και πραγματοποιώντας μια κυκλική διαδρομή, μήκους 5,6 χλμ, που περνάει από διάφορα σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος, καταλήγει στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η FRUTOP θα είναι εκεί για να δροσίσει τους ποδηλατοδρόμους με όλες τις υπέροχες φρουτένιες γεύσεις της. Όλοι όσοι συμμετέχουν θα λάβουν μέρος σε κλήρωση με δώρο ένα ποδηλάτο και 20 ποδηλατικά αξεσουάρ, προσφορά των καταστημάτων Gatsoulis.

Πολύτιμος αρωγός της εκδήλωσης θα είναι οι εθελοντές πολιτικής προστασίας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και ο Δήμος, καθώς η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του.

Μαζί με το ποδήλατο σας μην ξεχάσετε και το κράνος σας για μία ασφαλή ποδηλατοδρομία. Σας περιμένουμε!
Δηλώσεις συμμετοχής έως 3/4 στη γραμματεία της Σχολής Χατζήβεη, τηλ:210 2511371, Αδάνων 17, Νέα Φιλαδέλφεια, www.xatzivei.gr, και στη σελίδα της Frutop στο facebook: www.facebook.com/FrutopSoftDrinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *