Η φωτογράφιση της Katy Perry στο Esquire

Όλα “στη φόρα” τα έβγαλε η Katy Perry στο νέο τεύχος του ανδρικού περιοδικού Esquire. H 25χρονη… “California Gurl” ξέχασε τις αναστολές της σε μία hot φωτογράφιση και μία αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το πώς κατάφερε να “τυλίξει” τον (γνωστό για τις ατασθαλίες του) Άγγλο κωμικό Russel Brand.

Δεν του έδωσα με τη μία αυτό που ήθελε, είναι απλό” αποκαλύπτει η Katy. “Εκείνος ήταν συνηθισμένος να μην του λέει γυναίκα όχι. Ήταν συνηθισμένος σε μια ζωή αρσενικής πόρνης!” Η Katy Perry κατάφερε να απομακρύνει τον Russel Brand από τον έκλυτο βίο του και να τον… μυήσει στη μονογαμία, δείχνοντάς του από την αρχή ότι δε σηκώνει και πολλά πολλά: “Βρήκες το δάσκαλό σου!” του είπε από την πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν.

Και όντως αυτό συνέβη αφού ο Russel τελικά έκανε πρόταση γάμου στην Katy, όσο βρίσκονταν στην Ινδία για διακοπές: “Φόρεσε ένα τουρμπάνι, ανεβήκαμε σε μία άμαξα που μας πήγε σε μία σκηνή με χορεύτριες και χιλιάδες τριαντάφυλλα παντού και μετά εμφανίστηκε και ένας… ελέφαντας και πυροτεχνήματα παντού παντού!

Η Katy Perry και ο Russel Brand παντρεύονται τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *