Η Τάμτα σε καλοκαιρινή περιοδεία

H Τάμτα μετά από μία επιτυχημένη σεζόν με τον Σάκη Ρουβά στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ξεκινά τη φετινή της καλοκαιρινή περιοδεία.

Μαζί της οι Cabin 54, το group που συνόδευσε το Σάκη και την Τάμτα όλη αυτή την περίοδο και άφησε τια καλύτερες εντυπώσεις στο S CLUB στην Αθήνα και το POLITIA LIVE στη Θεσσαλονίκη.

Aπόλυτα επιτυχημένη χρονιά η φετινή για την Τάμτα, με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη: Το “θάρρος ή αλήθεια“, το ντουέτο της με τον Σάκη, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, ήταν το τραγούδι που έδωσε και τον τίτλο στο τελευταίο album της που έγινε πλατινένιο, το τραγούδι που βραβεύτηκε σαν το ντουέτο της χρονιάς στα MAD Video Music Awards 2010.

Το “Εgoista“, η διεθνής επιτυχία του Pitbull, που παρουσίασε η Τάμτα στα ελληνικά, μαζί με τον Ησαΐα Ματιάμπα στα MAD Video Music Awards 2010 έχει γίνει ήδη ένα από τα φετινά summer hits και θα περιλαμβάνεται στο repackaging του CD της Τάμτα.

Η Τάμτα στα φετινά της live παρέα με τους Cabin 54 παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με ελληνικές και ξένες επιτυχίες, περνώντας από Λάρισα (02/07), Πρέβεζα (03/07), Ασπροβάλτα (23/07), Λουτράκι (31/07), Κύπρο (06/08), Ρόδο (07/08), Κω (12/08), Κέρκυρα (20/8) και Χαλικιδική (21/08).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *