Η πρώτη συναυλία του Robbie μετά από 3 χρόνια!

Μετά από 3 χρόνια απουσίας από τη σκηνή ο Robbie Williams επέστρεψε στο Λονδίνο με μία ζωντανή εμφάνιση!

Μετά την αμφιλεγόμενη εμφάνισή του στο πλατό του X-Factor, και τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι παθαίνει κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή (stage fright) ο Robbie αποφάσισε να κάνει την πρώτη του συναυλία μετά από τρία ολόκληρα χρόνια σε ένα μικρό σχετικά συναυλιακό χώρο και όχι σε κάποιο στάδιο χιλιάδων θέσεων όπως συνήθιζε παλιότερα!

Σύμφωνα με τον Βρετανικό τύπο -γιατί δυστυχώς εμείς δεν ήμασταν εκεί να δούμε το show από κοντά – ο Robbie στο ξεκίνημα φάνηκε λίγο αβέβαιος καθώς τραγουδούσε τα Bodies και Morning Sun, αλλά μέχρι το τρίτο τραγούδι (Come Undone) κατάφερε να προσπεράσει τις όποιες φοβίες του και να βρει τον παλιό καλό εαυτό του!

Επιτέλους! Άντε να βγει και ο δίσκος! Το νέο άλμπουμ του Robbie WilliamsReality Killed the Video Star” αναμένεται να πάει καλύτερα σε πωλήσεις σε σχέση με το “Rudebox” του 2006 και είναι σίγουρο ότι εάν αποφασίσει να ξεκινήσει περιοδεία, θα γεμίσει πολλά στάδια καθώς έχει λείψει απίστευτα πολύ στους εκατομμύρια fans του!

Το ξεκίνημα πάντως ήταν σίγουρα εντυπωσιακό αφού η συναυλία του στο Roundhouse του Λονδίνου, όπως και είχε ανακοινωθεί, προβλήθηκε παράλληλα σε πάνω από 250 κινηματογράφους σε 23 Ευρωπαϊκές χώρες!

Φωτό: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *