Η Κύπρος καλωσόρισε το MAD!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πάρτι του νέου μουσικού καναλιού MAD Cy, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου, στο Club Red, στη Λευκωσία, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του στην Κύπρο, από την 1η Ιουλίου.

Στο πάρτι για το καλωσόρισμα του MAD Cy, εμφανίστηκαν live on stage η Ελένη Φουρέιρα, ο Κώστας Μαρτάκης και οι Onirama, ενώ μια μεγάλη έκπληξη επεφύλαξε ο Σάκης Ρουβάς, καθώς έστειλε τις ευχές του με βίντεο για μια επιτυχημένη και δυναμική πορεία στο νέο κανάλι, ανάλογη με τη 15ετή πορεία του MAD στην Ελλάδα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του MAD, Ανδρέας Μ. Κουρής και ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ειδικών Εκδόσεων, Δημήτρης Λοττίδης, καλωσόρισαν τον κόσμο που έδωσε το δυναμικό “παρών” στο πάρτι και δήλωσαν ενθουσιασμένοι για τη στρατηγική συνεργασία των δύο ομίλων και σίγουροι για την επιτυχία του MAD TV στην Κύπρου.

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε πρώτη on stage και ξεσήκωσε τους καλεσμένους με το δικό της μοναδικό εκρηκτικό τρόπο. Τη σκυτάλη πήρε ο Κώστας Μαρτάκης για να ανεβάσει το θερμόμετρο σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα, ενώ το κέφι απογειώθηκε με τους Onirama on stage. Η έκπληξη της βραδιάς ήρθε λίγο πριν το τέλος, όταν ο Θοδωρής Μαραντίνης κάλεσε στη σκηνή την Ήβη Αδάμου, για ένα εκρηκτικό ντουέτο του τραγουδιού “Together forever“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *