Η Καλομοίρα θα λύσει την κόντρα!

Εδώ και δύο μέρες η Ελληνική τηλεόραση, έχει παρατήσει το συνέδριο για τις κλιματικές αλλαγές στη Δανία και ασχολείται μόνο με ένα θέμα, το ξύλο που έπεσε για χάρη της Καλομοίρας!

Για να το πάρουμε πιο αναλυτικά, η νεαρή τραγουδίστρια γύρισε πρόσφατα από την Αμερική με τον καλό της Γιώργο και αποφάσισαν να βρεθούν στο party που τους προσκάλεσε ο κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος.

Έλα όμως που στο party, ήταν και ο Σπύρος Πώρος, που δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον αγαπημένο της Καλομοίρας, καθώς οι δύο άντρες είχαν έρθει σε λεκτική κόντρα όταν ο διάσημος φωτογράφος, σύμφωνα με τις φήμες, υπήρξε ιδιαίτερα αυστηρός τόσο με την αγαπημένη τραγουδίστρια όσο και με τους ανθρώπους του κύκλου της που βρίσκονταν μαζί της στο shooting που έγινε πριν από δύο χρόνια στην Αμερική!

Ο Γιώργος μάλιστα βλέποντας την συμπεριφορά του φωτογράφου αποφάσισε να αντιδράσει και από εκεί ξεκίνησε το κακό!

Δύο χρόνια μετά, οι δύο άντρες, ήρθαν σε διαξιφισμό που εξελίχθηκε σε ξύλο, το οποίο βέβαια έφαγε ο άτυχος κουμπάρος της τραγουδίστριας!

Και οι νέες εξελίξεις ξεκινούν εδώ, αφού χθες το βράδυ ο Καλομοίρα πήγε στην επίδειξη της Σήλιας Κριθαριώτη χωρίς τον Γιώργο και φυσικά εκεί βρισκόταν και ο Σπύρος Πώρος!

Οι δυο τους δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα, άλλα σύμφωνα με ενημέρωση από τον κοντινό της κύκλο, η Καλομοίρα αισθάνεται πολύ άσχημα για την έκταση που έχει πάρει το θέμα και ζήτησε από τον Γιώργο να καλέσει τον Σπύρο Πώρο για να δοθεί μια λύση!

Οπότε περιμένετε εξελίξεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *