Η Ελλάδα καλωσορίζει το Spotify!

H μουσική υπηρεσία Spotify είναι επιτέλους διαθέσιμη και στην Ελλάδα! To Spotify είναι η μεγαλύτερη μουσική υπηρεσία του είδους της στον κόσμο, με πάνω από 24 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και πάνω από 6 εκατομμύρια συνδρομητές. Πλέον, οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να εγγραφούν στη δημοφιλή υπηρεσία on-demand μουσικής αποκτώντας νόμιμη πρόσβαση σε περισσότερα από 20 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια.

Μπορείς να ξεκινήσεις το μουσικό σου ταξίδι εντελώς δωρεάν, αποκτώντας πρόσβαση σε εκατομμύρια διαθέσιμα τραγούδια από το desktop και το laptop σου, με το Spotify Free. H δωρεάν έκδοση επιτρέπει τις διαφημίσεις. Με το Spotify Unlimited μπορείς να ακούσεις απεριόριστη μουσική χωρίς καμία διακοπή, από υπολογιστή, με μηνιαία χρέωση, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς καμία δέσμευση. Και όλα αυτά μόνο με 3,49€ ανά μήνα.

Aν τέλος θέλεις η μουσική σου να σε συντροφεύει παντού, υπάρχει το Spotify Premium: Άκουσε την μουσική σου σε όλες σου τις συσκευές (Smartphone, Τablet, επιτραπέζιο υπολογιστή, επιλεγμένα μοντέλα Smart TV, media players) και χωρίς οποιαδήποτε ανάγκη για ψηφιακό χώρο αποθήκευσης , κατέβασε και άκουσε offline με βελτιωμένη ποιότητα ήχου, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς δεσμεύσεις, κι όλα αυτά με μόνο 6,99€ το μήνα.

Το premium πακέτο ακούγεται πως θα διαθέσει η COSMOTE στην Ελλάδα, προσφέροντας στους συνδρομητές της πρόσβαση σε ολόκληρο τον κόσμο της μουσικής μέσα από ελκυστικά πακέτα σύνδεσης, από όποια συσκευή επιθυμούν, ενώ θα μπορούν να απολαμβάνουν μουσική ακόμη και σε μέρη με ή χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπως στο αεροπλάνο, στο τρένο ή την παραλία, πιθανώς και με δωρεάν data streaming.

Κι επειδή η μουσική είναι social, έτσι είναι και το Spotify. Μπορείς να μοιραστείς τη μουσική σου μέσω του Spotify, στο Facebook, το Twitter, το blog σου, ακόμα και μέσω email. Μπορείς επίσης να ακολουθήσεις τους φίλους σου, καλλιτέχνες και celebrities και να ανακαλύψεις μαζί τους ό,τι νεότερο παίζει τώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να αρχίσεις να χρησιμοποιείς το Spotify, μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα www.spotify.com ή την σελίδα στο Facebook www.facebook.com/spotify.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *