Η Δέσποινα Βανδή μιλάει για όλα!

Από την μουσική πίστα, στο θεατρικό σανίδι, η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα που θα υπογράφουν ο Αλέξανδρος Ρήγας με τον Δημήτρη Αποστόλου.

Συγκεκριμένα, η πρόταση των δυο γνωστών σεναριογράφων, έγινε στη διάσημη τραγουδίστρια για τη θεατρική διασκευή του έργου “Let’s make love” που είχε κυκλοφορήσει τη δεκαετία του 60′ με πρωταγωνίστρια την Marilyn Monroe!

Κάπως έτσι, αναμένεται να δούμε τη Δέσποινα Βανδή στη δεύτερη συνεργασία της με τους Ρήγα – Αποστόλου (η πρώτη ήταν για τους “Δύο Ξενους”) στη σκήνη του θεάτρου Badminton, μια και αναμένεται να αποτελέσει υπερπαραγωγή για τα Ελληνικά δεδομένα!

Παράλληλα η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στον Πέτρο Κωστόπουλο, στον οποίο ανέφερε ότι είναι ενθουσιασμένη για το ξεκίνημα της στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα εμφανίζεται για ένα μήνα, αλλά και τη συνέχεια της συνεργασίας της με τους Goin’ Through.

Όσο για τα προβλήματα και την κατάληξη της πρεμιέρας της στο νυχτερινό κέντρο Sugar, ανέφερε: “Η απόφαση να μην εμφανιστούμε στο Sugar πάρθηκε την τελευταία στιγμή, για την ακρίβεια 3 μέρες πριν την έναρξη. Μας ανακοίνωσαν ότι και να ξεκινούσαμε το πρόγραμμα σε μια εβδομάδα θα ερχόταν η αστυνομία να μας κλεισει. Όχι ότι κάναμε εμείς κάτι βέβαια, απλά λόγω χρέη του μαγαζιού όπως είχαν δημοσιευτεί και παλαιότερα, θα ανάγκαζαν το υποχρεωτικό κλείσιμο του μαγαζιού μέχρι να διευθετηθεί το θέμα”.

Απολαύστε λοιπόν τη Δέσποινα Βανδή όσο ακόμα μπορείτε στη νυχτερινή ζωή των κέντρων διασκέδασης, γιατί σύντομα θα την βλέπουμε μονό στο θέατρο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *