Η Έλενα Παπαρίζου διακρίνεται στα Balkan Music Awards

Το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι στα Βαλκάνια από την Ελλάδα κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου με το “Αν Ήσουν Αγάπη” (μουσική: Γιώργος Σαμπάνης, στίχοι: Νίκη Παπαθεοχάρη).

Η Έλενα ήταν υποψήφια στη συγκεκριμένη κατηγορία μαζί με την Δέσποινα Βανδή (“Κομμάτι Απ’την Καρδιά Σου”), τον Θάνο Πετρέλη (“Φιλότιμο”), τη Νατάσα Θεοδωρίδου (“Τώρα Θα Πονάς”) και τον Mark Angelo feat. Shaya (“Far From Everything”).

Τα Balkan Music Awards θα απονεμηθούν στην Σόφια στις 4 Ιουνίου, οπότε και θα ανακοινωθούν οι υπόλοιποι νικητές.

Μεγάλη νικήτρια της διοργάνωσης θα είναι η Inna, που θα παραλάβει το βραβείο “Worldwide Breakthrough” και τιμητική πλακέτα για την συνολική της πορεία, ενώ έχει κερδίσει και το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι από την Ρουμανία με το “Sun Is Up“.

Αναμένεται να ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι νικητές, με το ελληνικό ενδιαφέρον να παραμένει με τη Δέσποινα Βανδή υποψήφια στην κατηγορία για την καλύτερη γυναίκα τραγουδίστρια και τον Θάνο Πετρέλη υποψήφιο στην αντίστοιχη κατηγορία των ανδρών. Τέλος, ο Γιώργος Γιαννιάς είναι υποψήφιος για το βραβείο “Balkan Project“, για την συνεργασία του με την Teodora στο τραγούδι “Za Τeb Zhiveya” (“Αυτό Eίναι Έρωτας”).

Θυμηθείτε όλες τις υποψηφιότητες των Balkan Music Awards εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *