Επιστρέφει με νέο album η Leona Lewis

Στις 26 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το τρίτο studio album της Leona Lewis με τίτλο “Glassheart”. Το πρώτο single του νέου δίσκου, με τίτλο “Trouble” άφησε ήδη τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το album ηχογραφήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια μεταξύ Λονδίνου, Ντένβερ και Λος Άντζελες και η τραγουδίστρια δούλεψε για πρώτη φορά με τον παραγωγό Fraser T Smith. Η αρχική τους συνάντηση έγινε πριν από 10 δέκα χρόνια όταν η Leona ήταν άγνωστη και ηχογραφούσε demos. Το “Glassheart” αποτελεί την ιδανική συνέχεια των δύο προηγουμένων studio albums της Leona: “Spirit” και “Echo”.

Τον Μάιο που μας πέρασε η Leona Lewis παρουσίασε το “Come Alive” όταν εμφανίστηκε στο Hackney Weekend, προβάλλοντας έναν διαφορετικό ήχο και την ενέργεια που μπορούν να ακουστούν στα τραγούδια “Glassheart” και “Shake You Up”.

Η ίδια η καλλιτέχνης είπε: “Το “Glassheart” είναι ένα album που έχω βάλει την καρδιά και την ψυχή μου. Είναι ωμό, συναισθηματικό και προοδευτικό. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό το δίσκο και ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας”.

Εκτός από τον Fraser, η Leona Lewis συνεργάστηκε με μερικούς από τους καλύτερους τραγουδοποιούς και παραγωγούς όπως τους: Εmeli Sand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *