Επανασύνδεση για Taylor Swift – John Mayer;

Μια σχέση από τα παλιά αναθερμαίνεται; Έντονες είναι τις τελευταίες ημέρες οι φήμες περί επανασύνδεσης της Taylor Swift με τον John Mayer. To ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2009 μέχρι και τις αρχές του 2010 ωστόσο δεν χώρισε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ο τραγουδιστής πλήγωσε τη νεαρή σταρ και την ανάγκασε μάλιστα να γράψει το τραγούδι «Dear John», το οποίο δεν αναφερόταν με τα καλύτερα λόγια στο πρόσωπο του.

Φαίνεται ωστόσο πως αυτή τη φορά οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές καθώς οι δυο τους βρέθηκαν στο περιθώριο των Country Music Awards και το κλίμα μεταξύ τους ήταν ιδιαίτερα θερμό. «Μιλούσαν σε μια γωνία και δεν ξεκολλούσε ο ένας από τον άλλο. Κάποια στιγμή την είδα να κρατάει το γόνατο του με το χέρι της ενώ αυτός της κρατούσε τη μέση», αποκάλυψε πηγή στο περιοδικό Grazia.

Θυμίζουμε πως ο John Mayer χώρισε πρόσφατα από την Katy Perry και η Taylor Swift διέκοψε στις αρχές του χρόνου τη σχέση της με τον Harry Styles. «Όσο ήταν μαζί με τον John, είχαν μια σχέση την οποία η Taylor δεν έχει ξαναβρεί. Ελπίζει πως αυτή τη φορά θα κρατήσει», αποκάλυψε κοντινό πρόσωπο της τραγουδίστριας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *