Ενθουσιασμένος ο Psy με την επιτυχία του

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα περίμενε την τεράστια επιτυχία που έχει σημειώσει το τελευταίο διάστημα ο Psy.

To “Gangnam Syle” έχει φτάσει στο κατώφλι του US Top10, το videoclip του κατέχει πλέον το παγκόσμιο ρεκόρ σε like στο ίντερνετ και ο χορός σήμα-κατατεθέν του εκπληκτικού Νοτιοκορεάτη έχει γίνει μόδα σε όλο τον κόσμο.

Τις τελευταίες 2 εβδομάδες ο Psy έχει προλάβει να εμφανιστεί ήδη 2 φορές στο “Today show”, να κάνει guest στο διάσημο “Saturday Night Live” και να χορέψει τον διάσημο χορό του μαζί με την Britney Spears στο show της “Ellen”.

Όπως είναι λογικό, μιλώντας στο Billboard ο Psy δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιαμό του. “Όλα πηγαίνουν πολύ γρήγορα. Είναι τρελό!Το ότι βρίσκομαι στο νούμερο 11 του US Hot 100 μου είναι αρκετό” δήλωσε στο περιθώριο του iHeartRadio Music Festival που έγινε στο Las Vegas για να συμπληρώσει:”Οφείλω πολλά στον manager μου Scooter Braun ο οποίος όχι απλά δουλεύει αλλά δεν σταματά να σκέφτεται και να ονειρεύεται.”

Μάλιστα ο Psy αποκάλυψε πως δεν αποκλείεται να συνεργαστεί με τον Justin Bieber ο οποίος είναι επίσης πελάτης του Braun. “Μιλήσαμε στο τηλέφωνο με τον Bieber και μου είπε πως είναι πολύ καλός στον χορό μου. Ανυπομονώ.” σχολίασε ο Psy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *