Δωρεάν online το νέο album του Στάθη Δρογώση

Ο τέταρτος προσωπικός δίσκος του Στάθη Δρογώση κυκλοφορεί από τη δική του ανεξάρτητη εταιρεία – ANTELMA MUSIC -με τίτλο ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ. Μετά από 11 χρόνια στη δισκογραφία ο Δρογώσης αποφάσισε να μην συνεργαστεί με τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες.

Το επαναστατικό με την κυκλοφορία του δίσκου του είναι ότι μπορεί όποιος θέλει να τον κατεβάσει δωρεάν από την σελίδα www.antelmamusic.com. Αν του αρέσει μπορεί να προσφέρει ένα συμβολικό ποσό από 2 εώς 10 ευρώ. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει και σε κανονική μορφή στα δισκοπωλεία.

Πρόκειται για την πιο ώριμη μέχρι τώρα δουλειά του τραγουδοποιού. Δέκα καινούρια τραγούδια σε στίχους και μουσική του Στάθη Δρογώση. Είναι απλά συγκινητικά και αυτοβιογραφικά.

Λίγα λόγια του δημιουργού για τον δίσκο:
Λέγεται ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ. Έχει δέκα καινούρια τραγούδια σε μουσική και στίχους δικούς μου. Την μουσική παραγωγή και ενορχήστρωση υπογράφουν οι Δραμαμίνη -Γιάννης & Χάρης Μιχαηλίδης.

Τον αγαπώ αυτόν τον δίσκο. Προσπαθώ να μιλήσω με ειλικρίνεια για τις αγωνίες μου, τους φόβους μου, τις χαρές μου και τις λύπες μου. Πάντα οι δίσκοι μου ήταν βιωματικοί και προσωπικοί. Αυτός είναι ο πιο προσωπικός από όλους. Μακάρι τα καινούρια αυτά τραγούδια να μας φέρουν πιο κοντά.

Στη δουλειά αυτή δεν βρίσκομαι για τα χρήματα αλλά για την επικοινωνία μαζί σας. Γι αυτό τον λόγο επέλεξα να ανεξαρτητοποιηθώ από τις μεγάλες εταιρείες και να δώσω ακόμα και δωρεάν τα τραγούδια μου. Το κάνω συνειδητά αναγνωρίζοντας ότι στους καιρούς μας δυστυχώς δεν έχουν όλοι τα χρήματα για να αγοράσουν έστω έναν δίσκο.

Όλα αυτά τα χρόνια νιώθω πολύ τυχερός που γνώρισα ανθρώπους με τους οποίους έχουμε τις ίδιες αγωνίες αλλά και τις ίδιες ευαισθησίες. Και η βοήθειά σας ήταν καταλυτική. Ζω και αναπνέω για τις συναυλίες που σας συναντώ.

Εύχομαι η ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ να σας χαρίσει όμορφες στιγμές. Να σας κάνει να γελάσετε, να νοσταλγήσετε να αγαπήσετε… Εμείς πάντως όταν τον ηχογραφούσαμε νιώθαμε σαν μικρά παιδιά ενθουσιασμένα…

Στάθης Δρογώσης Δεκέμβριος του 2010

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *