Δείτε το νέο video clip του ταλαντούχου Παναγιώτη Τσαφαρά, «Οι Καλύτερες Μου Μέρες»

Λίγους μήνες μετρά από την πρώτη του γνωριμία με το κοινό, ο νεαρός ΠαναγιώτηςΤσαφαράς ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει άριστες κριτικές για την ερμηνεία στο πρώτο του τραγούδι “Όλα Είναι Εδώ” σε μουσική Τάκη Σούκα και στίχους Λίτσα Άρχοντα, από την Platinum Records | ΚΙΒΩΤΟΣ.

Αν και μόλις 20 ετών, ο ταλαντούχος Παναγιώτης κατέχει ειδοποιά μουσικά χαρίσματα που τον έκαναν να ξεχωρίσει στα μάτια καταξιωμένων δημιουργών!

Το δεύτερο κατά σειρά τραγούδι του Παναγιώτη Τσαφαρά με τίτλο “Οι Καλύτερες Μου Μέρες”, κυκλοφόρησε και φέρει τις δυνατές υπογραφές των Χρήστου Νικολόπουλου (μουσική) και Νίκου Μωραΐτη (στίχοι), ταυτόχρονα με το επίσημο video clip σε σκηνοθεσία του Χρήστου Δημολίκα.

Τα δύο τραγούδια “Όλα Είναι Εδώ” και “Οι Καλύτερες Μου Μέρες” εμπεριέχονται στο παρθενικό CD Single του Παναγιώτη Τσαφαρά με τίτλο “Πρώτη Γνωριμία”. Στο εν λόγω CD εντάσσεται μεταξύ άλλων και μία πολύ ιδιαίτερη συνεργασία για τον νεαρό ερμηνευτή που είχε την τιμή να τραγουδήσει μαζί με την μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη μια διασκευή του “Άσε Με Να Λέω” του Τάκη Σούκα.

To CD Single “ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ” κυκλοφορεί αυτή την Τετάρτη 18/06 από την Platinum Records | ΚΙΒΩΤΟΣ. Τη νέα δισκογραφική εταιρεία που στηρίζει το Ελληνικό τραγούδι!

Με αφορμή την κυκλοφορία του CD Single “Πρώτη Γνωριμία”, ο Παναγιώτης Τσαφαράς συστείνεται για πρώτη φορά live στο κοινό, αυτή την Τετάρτη 18 Ιουνίου στο stage του IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα) όπου θα παρουσιάσει τα τραγούδια του και διασκευές διαχρονικών κομματιών!

Δείτε το νέο του video clip:

Διαβάστε ακόμα:

Dj Kas & Josephine feat. OGE – «Δρόμος Αγάπης»: Ακούστε το νέο κομμάτι!

Ακούστε το νέο hit των KINGS! “Mojito”!

Η Lady Gaga γυμνή στην μπανιέρα με μαλλί…Diana Ross!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *