Γνώρισε τους Akcent!

Λίγο μετά το δυνατό live του Secret Concert, το Mad μίλησε με τους Akcent, το συγκρότημα των μεγάλων επιτυχιών από τη Ρουμανία και o Adrian, o Sorin και ο Mihai μας ενημέρωσαν για όλες τις εξελίξεις γύρω από τα επαγγελματικά τους σχέδια και τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσουν στη συναυλία…

Mad – Πως αποφασίσατε να ονομαστείτε Akcent;

A – Το όνομα προέρχεται από την Αγγλική λέξη “Accent” που σημαίνει προφορά, μια και θεωρούμε ότι η προφορά μας στον τρόπο που τραγουδάμε είναι ιδιαίτερη!

Μ – Γνωριζόσασταν μεταξύ σας πριν δημιουργηθεί το group;

A – O Sorin και εγώ (απαντάει ο Adrian) γνωριζόμασταν από παλιά μια και μέναμε στην ίδια πόλη, αλλά το συγκρότημα δημιουργήθηκε επίσημα το 2001.

Μ – Περιμένατε ποτέ ότι το τραγούδι σας “That’s my name” θα γνώριζε τόσο μεγάλη επιτυχία;

A – Περιμέναμε ότι θα γινόταν επιτυχία στη Ρωσία και την Πολωνία μια και είναι δεύτερο σπίτι για εμάς, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πιστέψαμε ότι το κομμάτι θα γινόταν hit σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Κύπρος, η Ισπανία, η Γαλλία και το Βέλγιο! Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί είναι ένα αποκλειστικά δικό μας κομμάτι δημιουργικά!

M – Πείτε μας για το Mad Secret Concert, έχετε συνεργαστεί στο παρελθόν με τους Onirama;

A – Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε με Έλληνες καλλιτέχνες και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό και παράλληλα πολύ περίεργοι για το αισθητικό αποτέλεσμα. Έχουμε ακούσει τον ήχο των Onirama και είναι φανταστικός!

Μ – Και η άποψη σας για την Giusy Ferreri που συμμετείχε επίσης;

A – Έχει εκπληκτική φωνή!

Μ – Από ποιον καλλιτέχνη έχετε επηρεαστεί;

A – Μας επηρεάζει η μουσική που ακούμε στην καθημερινότητα μας. Η dance σκήνη της Σκανδιναβίας, οι ήχοι από τη Γαλλία και την Αγγλία μας ενδιαφέρουν πολύ!

Μ – Με ποιον καλλιτέχνη θα θέλατε να συνεργαστείτε;

Α – Από που να πρωτοξεκινήσουμε! Η λίστα είναι τεράστια και δεν αποκαλύπτουμε τα ονόματα για να μη γρουσουζέψουμε κάποια πιθανή συνεργασία! Θα σας κρατήσουμε ενήμερους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *