Γίνε ο superstar του φετινού masque party!

Αν σε συγκινούσε πάντα η μουσική και το starsystem, τότε καιρός να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου μέσα από το απόλυτο αποκριάτικο κοστούμι! Αν τώρα δεν έχεις το ταλέντο, τότε φόρα το κοστούμι και ξεφάντωσε!

Lady GaGa: Η σταθερή αξία του καρναβαλιού!

Ναι ναι, θα μου πείτε ότι και πέρσι το ίδιο ντυθήκατε, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι η disco diva έχει γίνει πλέον κλασικό κοστούμι για τις Απόκριες! Άσε που βγαίνει και σε 200 διαφορετικές εκδόσεις! Οπότε μη μασάτε πάρτε ένα χρυσό μικρόφωνο, βάλτε μια ξανθιά περούκα (γιατί τα μαλλιά σας δεν πρέπει να τα καταστρέψετε) φορέστε και ότι έχετε σε λαμέ και… just dance!

Amy Winehouse: Για τους συντηρητικούς!

Καλά το συντηρητικό είναι σχετικό γιατί για να μπείτε στο ρόλο της φίλης Amy πρέπει να κάνετε τρελές καταχρήσεις! Αν βέβαια σε ενδιαφέρει μόνο το look, τότε κάνε το μαλλί λάχανο, χτύπα 57 tattoo και πάρε το βλέμμα του χαμένου στο διάστημα! Σίγουρα όλοι θα καταλάβουν τι ντύθηκες και θα μπορείς να ξεσαλώσεις άφοβα μια και θα υπάρχει η δικαιολογία ότι έχεις μπει στο “πετσί” του ρόλου!

Marilyn Manson: Τι έχω σε μαύρο; Τι έχω σε μαύρο;

Τα παρδαλά χρωματάκια σας τη βιδώνουν και αποφασίσατε ότι δε θέλετε όλοι να νομίζουν ότι ντυθήκατε φλαμίνγκο! Η λύση έρχεται εύκολα και γρήγορα με το κοστούμι Marilyn Manson! Εφαρμόστε στη μούρη σας το εκρού του νεκρού και φορέστε ότι έχετε σε μαύρο (αν έχει και σιδερικό επάνω ακόμα καλύτερα)! Hot Tip: φοράμε μόνo ένα μπλε φακό!

Bill Kaulitz: Το παλικάρι από τους Tokio Hotel!

Για το συγκεκριμένο συνολάκι πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στο μαλλί! Πρέπει να έχει εκτόπισμα σου λέει! Οπότε απλώνεις στα μαλλιά σου ή στην περούκα 4 μπουκαλάκια ζελέ και γίνεσαι εύκολα σκαντζόχοιρος! Σημαντικό tip είναι ότι το συγκεκριμένο κοστουμάκι είναι unisex, μια και μπορεί να φορεθεί και από τα δύο φύλα άφοβα! Άπλα το θέμα είναι ότι πρέπει να ζυγίζεις όσο ένα εξάχρονο!

Ακούω τις δικές σου προτάσεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *