Από τώρα στην ουρά για εισιτήρια του ‘This Is It’!

Το σκηνικό θα σας θυμίσει την ημέρα διάθεσης εισιτηρίων για τη συναυλία της Madonna στο ΟΑΚΑ.

Από Πέμπτη βράδυ άρχισαν να σχηματίζονται ουρές έξω από το Nokia Theatre στο Los Angeles όπου θα ξεκινήσει η προπώληση εισιτηρίων για τις προβολές της πολυαναμενόμενης ταινίας ‘This Is It‘, ένα documentaire με θέμα τις τελευταίες πρόβες του Michael Jackson.

Ως αποζημίωση για την τόση ταλαιπωρία, οι πρώτοι 500 στην ουρά θα μπορέσουν να αγοράσουν συλλεκτικά ‘τρισδιάστατα’ εισιτήρια που σχεδιάστηκαν από τον ίδιο τον Jackson για τις συναυλίες του στην O2 Arena του Λονδίνου.

Οι fans έφεραν μαζί τους καρέκλες και ομπρέλες για να αντέξουν την πολύωρη αναμονή στην ουρά, ενώ οι υπεύθυνοι της διοργανώτριας εταιρείας των συναυλιών του Jackson, AEG, φροντίζουν να παρακολουθούν μέσω monitor ποιοί χρειάζονται ειδικό πάσο για να μπορέσουν να πάνε τουαλέτα και να κάνουν διάλειμμα για φαγητό!

Εν τω μεταξύ, ένα νέο τραγούδι του MJ, με τίτλο ‘This is it‘, και φωνητικά από τα αδέρφια του ‘βασιλιά της ποπ’, θα βγει on air στα ραδιόφωνα στις 12/10, ενώ το ομότιτλο άλμπουμ -με best of αλλά και ακυκλοφόρητα κομμάτια- θα κυκλοφορήσει στις 26/10, δηλαδή δύο ημέρες πριν την πρεμιέρα της ταινίας στα σινεμά.

Αν κι εσύ είσαι fan του MJ, δες προς το παρόν το επίσημο trailer της ταινίας, αλλά απόλαυσε κι ένα αποκλειστικό clip τουThis Is Itεδώ!

Φωτό: Associated Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *