Απόπειρα αυτοκτονίας πραγματοποίησε η κόρη του Michael Jackson!

Δύσκολες στιγμές περνάει για ακόμα μια φορά η οικογένεια Jackson, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μάλιστα επιβεβαίωσε η μητέρα της, Debbie Rowe, η 15χρονη κόρη του Michael Jackson, Paris, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!

Η νεαρή κοπέλα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το πρωί της Τετάρτης αφού προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της, όπου και νοσηλεύεται ακόμη εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με όσα μετέφερε η μητέρα της Paris, η μικρή δεν ήταν στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, κάτι που μαρτυρά και το tweet που έκανε λίγες ώρες πριν την απόπειρα αυτοκτονίας της, στο οποίο μετέφερε τους στίχους από το τραγούδι «Yesterday» των Beatles: «yesterday, all my troubles seemed so far away…now it looks as though they’re here to stay».

Αφορμή για την απόπειρα πάντως, αποτέλεσε το γεγονός πως η μητέρα της δεν την άφησε να πάει στη συναυλία του αγαπημένου της τραγουδιστή Mairilyn Manson, ενώ το μόνο βέβαιο είναι πως η απώλεια του πατέρα της, Michael Jackson, έχει επηρεάσει πολύ την ψυχολογία της Paris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *