ΑΠΟΝΟΜΗ ΧΡΥΣΟΥ ALBUM ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ “ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΤΡΟΧΙΑ”

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
“ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΤΡΟΧΙΑ”
Απονομή Χρυσού Δίσκου

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου στο club Mohito bay στα πλαίσια προγραμματισμένου live, ο διευθύνων σύμβουλος της Universal Music, κ. Τάσος Ξιναρής, απένειμε χρυσό δίσκο στον Δήμο Αναστασιάδη και στους δημιουργούς και συντελεστές του άλμπουμ “Αντίθετη τροχιά”.

Η deluxe έκδοση του album “Αντίθετη τροχιά”, που κυκλοφόρησε πέρυσι τον Μάιο, έβγαλε τεράστιες επιτυχίες όπως το ομώνυμο τραγούδι, το “Τάσεις καταστροφής”, το “Αν μ’αγαπάς” και το “Σε κάθε τέλος και μια αρχή” και καθιέρωσε τον Δήμο Αναστασιάδη σε έναν απ’τους πιο πολυαγαπημένους νέους καλλιτέχνες.

Έτσι έκλεισε το κεφάλαιο της “Αντίθετη τροχιάς”, στρέφοντας πλέον όλα τα βλέμματα στο νέο album “Άλλος εγώ” που περιέχει το νέο hit “Tώρα”.

Στην απονομή βρέθηκαν οι φίλοι και συνεγάτες του Δήμου Αναστασιάδη για να γιορτάσουν μαζί του τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης του δισκογραφικής δουλειάς και εκείνος τους αντάμειψε με την live εμφάνιση του, ερμηνεύοντας συγκινημένος τις μεγάλες επιτυχίες του.

Το χρυσό album “Αντίθετη τροχιά”του Δήμου Αναστασιάδη, καθώς και το νέο album του “Άλλος εγώ” κυκλοφορεί από την Universal Music (www.universalmusic.gr).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *