Απίστευτο αλλά αληθινό! Η Charlize Theron απαντάει στο φλερτ του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει εκφράσει ανοικτά την προτίμησή του στην Charlize Theron, σε περίπτωση που ποτέ…απατούσε την Φαίη! Η εκπομπή, λοιπόν, αποφάσισε να του δώσει αυτήν την ευκαιρία και να διαπιστώσει αν και εφόσον το φλέρτ αυτό θα είχε…ανταπόκριση!

Ο δημοσιογράφος του Πρωινό, Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος συνάντησε την πανέμορφη ηθοποιό για μια συνέντευξη και βρήκε την ευκαιρία να της κάνει την ερώτηση-κόλαφο: «Αυτός είναι το αφεντικό μου που είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου. Επειδή στην ταινία βρίσκεις χίλιους τρόπους επιβίωσης, υπάρχει έστω μια πιθανότητα να έβγαινες ραντεβού μαζί του;».

Εκείνη με ένα τεράστιο χαμόγελο και κανένα ίχνος κόμπλεξ –έτσι είναι εξάλλου όλες οι πραγματικές stars- απάντησε: «Να σου πω, η σωστή ερώτηση είναι αν αντέχει να βγούμε ραντεβού. Αυτή η κουβέντα γίνεται εκ του ασφαλούς επειδή βρίσκεται στην Ελλάδα. Αν βρισκόταν εδώ, πιθανολογώ δεν θα είχε τα κότσια»

Όπως καταλαβαίνετε μετά το βίντεο, στην εκπομπή έγινε χαμός…: «Το θέμα είναι εθνικό, όχι προσωπικό. Ξεφτιλιζόμεθα ως χώρα. Ο ΑΝΤ1 πρέπει να βγάλει εισιτήρια για να πάω να της την πέσω. Είναι υποχρεωτικό, είναι πρόκληση».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Η εξομολόγηση της Άννας Βίσση: «Βίωσα πάρα πολύ τον ρατσισμό…»

Ακούστε το νέο κομμάτι της Δέσποινας Βανδή! “Όλα αλλάζουν”!

Δείτε το νέο βίντεοκλιπ του PSY με τον Snoop Dog! Θα κάνει νέο ρεκόρ στο Youtube;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *