Αντύπας, Κουρκούλης, Ηλιάδη @ Βοτανικός Live Stage

Αντύπας – Κουρκούλης – Ηλιάδη

Βοτανικός Live Stage

από Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, μία τριάδα που εκπέμπει δυνατά κύματα διασκέδασης, θα συντροφεύσει τις νύχτες μας από τις 20 Σεπτεμβρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Βοτανικός Live Stage.

Τρεις ολόκληρες γενιές ποιοτικού, ελληνικού λαϊκού τραγουδιού είναι η εγγύηση για ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα, που θα μας γεμίσει χαμόγελα, συναίσθημα και θετική ενέργεια.

Η χημεία της παρέας έχει ήδη «δέσει» από τις πρόβες και το φοβερό «τρίδυμο» μαζί με το άψογο team του Βοτανικού, ανυπομονεί να μας υποδεχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου, σε ένα πρόγραμμα μέχρι πρωίας και χωρίς προηγούμενο, μία εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!

δείτε το video:
http://www.youtube.com/watch?v=GdpT4cktqKs

Αντύπας! Ένα όνομα, Μια ιστορία! Ο κυρίαρχος της νύχτας και εκφραστής της αυθεντικής, λαϊκής διασκέδασης έρχεται να μας ξεσηκώσει στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Ήδη, στις καλοκαιρινές του εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, ο κόσμος, και ειδικά το νεανικό κοινό, γέμισε ασφυκτικά τους χώρους που εμφανίστηκε. Το κοινό έδειξε πόσο έχει αγαπήσει τα νέα του τραγούδια, που υπογράφει ο Φοίβος, αλλά και πόσο θέλει να ξανακούσει και να απολαύσει όλα τα κλασικά λαϊκά, που τον έχουν εδραιώσει στη all star λίστα των μέγιστων λαϊκών τραγουδιστών. Το «Ώρες Ώρες» και «Εκεί που Είσαι Ήμουν» έχουν σημαδέψει μουσικά τη χρονιά που πέρασε και προστίθενται στο πάνθεον των επιτυχιών του Αντύπα, που περιλαμβάνει «διαμάντια» όπως, η «Καταιγίδα», «Οδηγώ και σε σκέφτομαι», «Είμαι ανεβασμένος», «Μωρό μου, καλησπέρα», «Άραγε (Δεν κοιμάμαι)», «Για να μην τρελαθώ», «Είμαι στα χάι μου», «Απαγορεύεται να σε αγαπάω». Μία λίστα που δεν έχει τελειωμό!
Υποκλινόμαστε!

Η κεφάτη παρέα περιλαμβάνει επίσης τον ξεσηκωτικό Νίκο Κουρκούλη. Κάθε εμφάνισή του και εγγύηση, για μια αλησμόνητη νύχτα διασκέδασης. Με λάβαρο το κέφι, ο χαρισματικός αυτός καλλιτέχνης, πάντα καταφέρνει να δίνει μια παρεΐστικη ατμόσφαιρα στις εμφανίσεις του και «Σε περιμένει» να «Παίξετε με τη φλόγα», σε ένα πρόγραμμα «Αφιερωμένο» σε όλους εμάς! Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: δεκαέξι χρόνια καριέρας, δέκα υπερεπιτυχημένοι δίσκοι, εκατομμύρια πωλήσεις, ο Κουρκούλης βρίσκεται συνεχώς στην κορυφή της λαϊκής διασκέδασης. Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου έχουν χορέψει με τα τραγούδια του, τόνοι λουλούδια έχουν πέσει στα πόδια του! Ο Νίκος Κουρκούλης είναι το πιο κεφάτο, αλλά και το καλύτερο παιδί της πίστας. Μια νύχτα μαζί του αποτελεί εγγύηση για μια βραδιά «κίνδυνο», ενάντια στην πλήξη!

Η Αγγελική Ηλιάδη, με απόλυτα γοητευτική παρουσία πάνω στη σκηνή, έχει αποδείξει ότι είναι έτοιμη να πάρει τη σκυτάλη και να μπει στο πάνθεον μαζί με τις μεγάλες κυρίες του λαϊκού τραγουδιού. Άλλωστε το τραγούδι κυλάει στο DNA της. Θα μας παρασύρει με τα τραγούδια της σε «Χίλιες και μία νύχτες» απόλυτης διασκέδασης, γιατί «Μιλάει με την καρδιά της» για «Εσένα μόνο»! Πανέμορφη, με γνήσια λαϊκή φωνή, θα δώσει τον παλμό στην πιο κεφάτη και παρεΐστικη διασκέδαση της νυχτερινής Αθήνα.

Αντύπας, Κουρκούλης και Ηλιάδη μαζί και οι τρεις στη σκηνή του Βοτανικού, αλλά και ο καθένας με τη δική του παρουσία, εκτινάζουν στα ύψη κάθε δείκτη διασκέδασης και εγγυώνται αξέχαστες βραδιές κεφιού!

Το τρίο μπαίνει στο χορό της νυχτερινής διασκέδασης στις 20 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να δημιουργήσει «θόρυβο» κεφιού, να κάνει τις νύχτες μας μαζί τους, πιο απολαυστικές.

Το κέφι θα διαρκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού το πρόγραμμα, που έχουν ετοιμάσει οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες, καλύπτει όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών.

Αντύπας, Κουρκούλης και Ηλιάδη, έρχονται να δώσουν ξεσηκωτική ένεση στις βραδιές μας και «πατούν το γκάζι» στο Βοτανικό, εκεί που η διασκέδαση δεν σταματά και περνά με κόκκινο!

Αντύπας, Κουρκούλης και Ηλιάδη, μαζί στο Βοτανικό, από 20 Σεπτεμβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα σημαδέψουν με το κέφι τους, τις νύχτες μας!

Βοτανικός Live Stage
Κασσάνδρας 19
(Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση)

Τιμή φιάλης: 140 ευρώ
Τιμή δεύτερης φιάλης: 90 ευρώ

Τηλ. κρατήσεων: 210 34 73 835

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *