Ανδρέας Γεωργίου: Προκάλεσε ατύχημα και εξαφανίστηκε;

Ο Ανδρέας Γεωργίου γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με το Μπρούσκο και τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω του. Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, ίσως να έχει προκαλέσει αυτοκινητικό ατύχημα, χωρίς ωστόσο να υποστεί τις συνέπειες.

Συγκεκριμένα, το news24 αναφέρει: «Η ιστορία έχει ως έξης. 2011 και ο ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά του SIGMA, Άσπρα Μπαλόνια, είχε κάποια γυρίσματα στην Ελλάδα κι έτσι έπρεπε να μεταβεί, παρέα με ένα φίλο του, στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Στην διαδρομή, όμως, προς το αεροδρόμιο προκάλεσε τροχαίο με θύμα άνεργο Κύπριο πολίτη από τη Λευκωσία. Ο Ανδρέας Γεωργίου ζήτησε από τον πολίτη να μην μεταφερθεί το περιστατικό στην ασφάλεια γιατί δεν ήθελε να χάσει την προγραμματισμένη πτήση του και υποσχέθηκε ότι θα λύσουν το θέμα όταν επιστρέψει Κύπρο. Έτσι, έδωσε όλα του τα στοιχεία, όπως και ο συνοδηγός του ηθοποιού, και ο πολίτης από καλοσύνη και μόνο επέλεξε να μην μπλέξει ασφάλειες και αστυνομίες καθώς πίστευε πως ο ηθοποιός όντως θα τηρούσε την υπόσχεσή του, μιας και έδωσε όλα του τα στοιχεία.Έπειτα από το περιστατικό μίλησαν αρκετές φορές στο τηλέφωνο και με τον Ανδρέα Γεωργίου αλλά και τον φίλο του, όπου τον καθησύχασαν πως το θέμα θα διευθετηθεί.

Όμως, και μετά από 3-4 μήνες, κανένας από τους δύο δεν απαντούσε τα τηλέφωνα κι έτσι, μη έχοντας άλλη επιλογή, κατάγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στον αστυνομικό σταθμό Στροβόλου. Ο αστυνομικός της συγκεκριμένης βάρδιας επικοινώνησε κατευθείαν με τον ηθοποιό, ωστόσο, είχε και πάλι γυρίσματα για τη σειρά κι έτσι δεν μπόρεσε να μιλήσει διαβεβαιώνοντας πως θα επικοινωνούσε με τον αστυνομικό αργότερα. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και μετά από δύο μέρες όταν ο πολίτης επισκέφτηκε τον αστυνομικό σταθμό, όπως του είχαν ζητήσει, αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν οι αστυνομικοί να επικοινωνήσουν μαζί του. Στο μεταξύ, το αυτοκίνητό του βρισκόταν ακόμη στον μηχανικό καθότι άνεργος δεν μπορούσε να πληρώσει τη ζημιά που του άφησε αμανάτι ο γνωστός ηθοποιός. Με την αστυνομία επικοινώνησε και τρίτη φορά, τηλεφωνικώς, αλλά και πάλι δεν είχαν, φυσικά, απάντηση. Τέλος, το συγκρότημα ΔΙΑΣ, όπου επικοινώνησε μαζί τους ο πολίτης σε ακόμη μια προσπάθεια να μιλήσει με τον ηθοποιό, του έδωσαν άλλο τηλέφωνο από αυτό που είχε αλλά και πάλι καμία απάντηση. Εν κατακλείδι, ‘κατέθεσε’ τα όπλα ο αναγνώστης και πλήρωσε από μόνος του τη ζημιά των 660 ευρώ, όπως ο ίδιος μας είπε όπως και όλα τα παραπάνω άλλωστε που αποτελούν δική του μαρτυρία».

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε την πρώτη φορά που η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται στο MAD το 1997 και μαρτυράει την ηλικία της!

Νικήτρια του ιταλικού The Voice η… καλόγρια! Πάει Eurovision;

Χρόνια πολλά! Το MAD TV έκλεισε τα 18! Δείτε τις πρώτες στιγμές μας στον αέρα!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *