“Αναδυόμενα Μονοπάτια” του TEDxAUEB 2014

Αναδυόμενα Μονοπάτια του TEDxAUEB 2014

Έπειτα από την περσινή εκδήλωση, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία και αντίκτυπο στην φοιτητική κοινότητα, η οργανωτική ομάδα έχει ξεκινήσει να δουλεύει από αρχές Οκτωβρίου για το TEDxAUEB 2014. Το γεγονός έχει προγραμματιστεί για τις 15 Μαρτίου στο πολύ-χώρο BIOS στην οδό Πειραιώς, ενώ για να αποκτήσει κανείς το εισιτήριο θα χρειαστεί να δηλώσει το ενδιαφέρον μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου εδώ.

Το TEDxAUEB αποτελεί πρωτοβουλία των φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών η οποία δημιούργησε το πρώτο TEDx σε Ελληνικό πανεπιστήμιο, με την αποστολή «Ideas worth Spreading» του γενικού θεσμού TEDx.
Για το φετινό TEDxAUEB έχει επιλεχθεί ως θέμα τα «Αναδυόμενα Μονοπάτια» ή αλλιώς «Emerging Paths», το οποίο έρχεται ως συνέχεια του περσινού «Redefining Reality». Έχοντας, επανα-προσδιορίσει την πραγματικότητα ήρθε η ώρα οι φοιτητές να ανακαλύψουν τα αναδυόμενα μονοπάτια που θα οδηγήσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, στην αλλαγή και στον τελικό στόχο.

Όσον αφορά τους ομιλητές που θα κάνουν το φετινό TEDxAUEB μοναδική εμπειρία, έχουν ήδη ανακοινωθεί οι εφτά πρώτοι, ενώ μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν σταδιακά και οι υπόλοιποι ομιλητές για τους οποίους μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες στο 2014.tedxaueb.com

Οι ομιλητές του ΤΕDxAUEB προέρχονται από τον χώρο της επιχειρηματικότητας, εκπαίδευσης, τεχνολογίας κ.α. Ομιλητές από την Βέροια, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λονδίνο, Στοκχόλμη, Εδιμβούργο και Βαρκελώνη δημιουργούν ένα μοναδικό ψηφιδωτό ιδεών και εμπειριών που σκοπό έχει να εμπνεύσει τους φοιτητές και την νέα γενιά στην Ελλάδα.

Ζωντανή αναμετάδοση των ομιλιών του TEDxAUEB στο χώρο διεξαγωγής της κεντρικής εκδήλωσης.

Η ημερομηνία για να ανακαλύψουμε τα Αναδυόμενα Μονοπάτια του TEDxAUEB’14 έχει οριστεί για τις 15 Μαρτίου. Επειδή όμως η διοργανωτική ομάδα στα πλαίσια της διοργάνωσης του TEDxAUEB και τη δημιουργία της κοινότητας του προσπαθεί να προωθεί ευκαιρίες σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο κοινό, παράλληλα με την κανονική παρακολούθηση των ομιλιών, ένα σημαντικό ποσοστό ενδιαφερομένων για την εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρίσκονται και εκείνοι στον χώρο της εκδήλωσης.

Οι παρευρισκόμενοι, δηλαδή, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση τις ομιλίες μέσω Live streaming από έναν ειδικά διαμορφωμένο άνετο χώρο στο BIOS. Ανάμεσα στις ομιλίες θα πραγματοποιηθούν και διαδραστικές ενέργειες, τα λεγόμενα «experiences», που θα καθιστούν την εμπειρία της συμμετοχής στο TEDxAUEB’14 μοναδική και αξέχαστη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *