Αναβολή πρεμιέρας για Άννα, Σάκη και Δέσποινα!

Τρεις από τις πιο σημαντικές πρεμιέρες της φετινής χειμερινής σεζόν, αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας καθώς υπάρχουν αρκετά τεχνικά προβλήματα που αναγκάζουν το Σάκη Ρουβά, την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή να μείνουν μακριά μας για λίγο καιρό ακόμα!

Ίσως θα ήταν προτιμότερο να ξεκινήσουμε με τη Δέσποινα Βανδή μια και ήταν η τραγουδίστρια που θα έκανε πρώτη την έναρξη του προγράμματος της, στις 23 Οκτωβρίου, αλλά τελικά φαίνεται ότι θα τη δούμε από τις αρχές του Νοέμβρη!

Η δικαστική αντιπαράθεση του ιδιοκτήτη του καταστήματος με τον επιχειρηματία που το νοικιάζει, αλλά και κάποια ακόμα τεχνικά προβλήματα προκάλεσαν την αναβολή της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας για τις 30 Οκτωβρίου, η οποία όμως αναβλήθηκε και πάλι για τις αρχές Νοεμβρίου!

Από την άλλη ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να αλλάξει το χώρο που θα παρουσιάσει το νυχτερινό του show και η ημερομηνία για την έναρξη του παραμένει το ίδιο άγνωστη, όπως και το μέρος όπου θα εμφανιστεί!

Η τελευταία ανάβολη, είναι για το “Fabulous Show” της Άννας Βίσση, που επίσημα θα ξεκινήσει στις 6 Νοέμβριου για να γίνουν όλες οι απαραίτητες διορθώσεις και να λυθεί κάθε τεχνικό πρόβλημα!

Υπομονή λοιπόν μέχρι το Νοέμβριο, όταν τα πράγματα θα αποκτήσουν περισσότερο μουσικό ενδιαφέρον!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *