Έτοιμοι για τον Percy Jackson;

Στις 18 Φεβρουαρίου, έρχεται στις ελληνικές αίθουσες η ταινία “Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι: Η Κλοπή της Αστραπής” από τον σκηνοθέτη Κρις Κολόμπους (“Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος”, “Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά”), η οποία σηματοδοτεί την αρχή μιας σειράς από κινηματογραφικές περιπέτειες, που αναμένεται να συναρπάσει το κοινό παγκοσμίως.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ρικ Ράιορνταν, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο της best seller σειράς “Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι”, ενώ κυκλοφορεί και στα ελληνικά από της Εκδόσεις Πάπυρος. Το βιβλίο έμεινε για περισσότερες από 48 εβδομάδες στη λίστα των best sellers και στην πρώτη θέση των New York Times και Publishers Weekly, έχει συλλέξει περισσότερα από 20 βραβεία, τα δικαιώματά του έχουν πουληθεί σε 17 χώρες, ενώ η ελληνική μετάφραση έχει πουλήσει περισσότερα από 12.000 αντίτυπα μέσα στον πρώτο μόλις μήνα κυκλοφορίας του.

Οι περιπέτειες του Πέρσι Τζάκσον είναι εμπνευσμένες από την ελληνική μυθολογία, τοποθετώντας τους 12 Θεούς του Ολύμπου στην σύγχρονη εποχή. Στην ταινία “Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι: Η Κλοπή της Αστραπής” πρωταγωνιστούν οι τρεις νεαροί ηθοποιοί ? οι οποίοι αναμένεται να μας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα προσεχή έτη – Λόγκαν Λέρμαν, Αλεξάντρα Νταντάριο και Μπράντον Τ. Τζάκσον, καθώς και οι Πιρς Μπρόσναν, Ούμα Θέρμαν, Στιβ Κούγκαν, Ροζάριο Ντόσον, Κάθριν Κίνερ, Μελίνα Κανακαρίντις και Τζέικ Έιμπελ.

Έτοιμοι ετοιμαστείτε για μια περιπέτεια στην αρχαία Ελληνική μυθολογία;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *