Έσκισε η Beyonce στα MTV Europe Music Awards 2009!

Είναι όντως η χρονιά της Beyonce!

Το βράδυ της Πέμπτης 5 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στο Βερολίνο τα MTV European Music Awards 2009, με πολλές live εμφανίσεις, λαμπερές παρουσίες, την αφρόκρεμα της showbiz και τη Beyonce Knowles να κλέβει την παράσταση (ξανά), με μία εντυπωσιακή live performance και τρία βραβεία στο χέρι!

Η βραδιά ξεκίνησε με μία ζωντανή εμφάνιση από τους Green Day και έπειτα υποδέχτηκε το κοινό η παρουσιάστρια Katy Perry τραγουδώντας ένα medley με διασκευές των superhits της χρονιάς που ήταν υποψήφια και για βραβείο στις διάφορες κατηγορίες!

Η δεύτερη live εμφάνιση ήταν αυτή της Beyonce (Βερολίνο την Πέμπτη – Αθήνα την Κυριακή!: αυτή είναι η ζωή μιας πραγματικής star!) που ντυμένη στα κατακόκκινα εντυπωσίασε με τη φωνή της αλλά και τις χορευτικές της ικανότητες, για άλλη μια φορά! Λίγο αργότερα ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει και το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς (‘Halo’), το οποίο και αφιέρωσε στους θαυμαστές της αλλά και αυτό του Best Female Act, το οποίο θέλησε να μοιραστεί με τις υπόλοιπες υποψήφιες και ιδιαίτερα τη Shakira! Όταν δε έμαθε ότι κέρδισε και το βραβείο για το Best Video για το ‘All the single ladies (put the ring on it)’: “There’s only one person I’d like to thank… Jay… For putting the ring on it!” είπε με… πονηρό ύφος και έδειξε το δαχτυλίδι στο χέρι της!

H εκκεντρική Lady Gaga που απασχόλησε τα media όλη τη χρονιά κέρδισε το βραβείο για το Best New Act αλλά δεν ήταν εκεί για να το παραλάβει, έτσι χαιρέτισε και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της μέσω video.

Στη σκηνή τραγούδησε ζωντανά και ο αγαπημένος της Beyonce, Jay-Z, οι rockstars Foo Fighters, οι “magnificent” U2 (οι οποίοι μάλιστα έστησαν τα όργανά τους πάνω στην Πύλη του Βραδεμβούργου!), η εκρηκτική Shakira και οι δυναμικοί Tokio Hotel! Τη βραδιά έκλεισαν οι U2 μαζί με τον Jay-Z και το ιστορικό ‘Sunday, Bloody Sunday’.

Ευτράπελα δεν είχε η τελετή, ωστόσο η Katy Perry φρόντισε να ειρωνευτεί τον Kanye West και διέκοψε το βίντεο με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στην κατηγορία Best Male λέγοντας “that was one of the best interruptions of all time, of all time!

Ακολουθεί η λίστα με όλους τους νικητές των MTV European Music Awards:

Best Live Act – U2

Best Urban Act – Jay-Z

Best Rock Act – Green Day

Best Song – Beyonce (‘Halo’)

Best Alternative Act – Placebo

Best New Act – Lady Gaga

Best Male – Eminem

Best European Act – MaNga (Τουρκία)

Best Group – Tokio Hotel

Best Female – Beyonce

Best Video – Beyonce (‘All the single ladies (put a ring on it)’)

Ποιά είναι η γνώμη σας για τα αποτελέσματα;

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ VIDEO ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ SECTION TODAYZ VIDEOBASE! ΠΑΡΑΚΑΤΩ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *