Έρχεται η αυτοβιογραφία του Jay-Z

Εδώ και χρόνια είναι έτοιμη η αυτοβιογραφία του Jay-Z αλλά για διάφορους λόγους ο διάσημος rapper ανέβαλε συνεχώς την κυκλοφορία του βιβλίου.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας των απομνημονευμάτων του Jay-Z επιτέλους επιβεβαιώθηκε και είναι 16 Νοεμβρίου 2010. Το βιβλίο, που έχει τίτλο “Decoded“, διηγείται όλη την πορεία του Jay-Z, από τα παιδικά του χρόνια στο Brooklyn μέχρι τα χρόνια που, έφηβος ακόμη, διακινούσε ναρκωτικά για να ζήσει, έως την κατάκτηση της δόξας και τη λαμπερή του καριέρα ως hip hop superstar.

Όσο για το γιατί καθυστερούσε την κυκλοφορία του βιβλίου; “Ήταν too much. Για το βιβλίο, χρειάστηκαν πολλές συνεντεύξεις και από μένα και από κοντινούς μου ανθρώπους. Έτσι έμαθα πολλά πράγματα που δεν γνώριζα όσο ήμουν παιδί. Δεν θα διαβάσετε κάτι που δεν έχω ήδη πει, μέσα από τα τραγούδια μου. Απλά θα δείτε περισσότερη λεπτομέρεια. Ένα τραγούδι διαρκεί τρία λεπτά. Ένα βιβλίο δε χρειάζεται ομοιοκαταληξία και δεν έχει περιορισμένη διάρκεια, οπότε μπορείς να πεις ακριβώς τι έγινε και πως.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *