Έξω απ’το χωράφι μου, Rihanna!

Ως γνωστόν, η Rihanna δεν είναι ιδιαιτέρως ντροπαλή. Τόσο στα live της, όσο και στα video clips της (ποιος ξεχνά το “S&M“) εμφανίζεται ιδιαίτερα αποκαλυπτική και δεν είναι λίγες οι φορές που η δουλειά της έχει σχολιαστεί άσχημα ή και λογοκριθεί.

Η τελευταία της περιπέτεια λοιπόν εκτυλίχθηκε στην Ιρλανδία, όπου επέλεξε να γυρίσει το νέο της video clip για τη συνεργασία της με τον Calvin HarrisWe Found Love“. H sexy popstar από τα Barbados έκανε γυρίσματα σε ένα κτήμα κάπου στη Βόρεια Ιρλανδία, όταν ένας αγρότης ονόματι Alan Graham ζήτησε να σταματήσουν τα γυρίσματα όταν είδε τη Rihanna να ποζάρει στο φακό με τα… απολύτως απαραίτητα.

Αργότερα, όταν μίλησε στο ΒBC News, ο Graham παραδέχτηκε ότι δεν είχε ιδέα ποια είναι η Rihanna, όταν τον τηλεφώνησαν και του ζήτησαν να τους παραχωρήσει το χωράφι για γυρίσματα.

Δεν θεώρησα πως ήταν πρέπον. Τους ζήτησα να σταματήσουν και το έκαναν. Τα ‘παμε με τη Rihanna, ελπίζω να καταλάβει τη θέση μου. Σφίξαμε τα χέρια. Από τη δική μου πλευρά, ήταν δικό μου το χωράφι, ε, δεν μου άρεσε που είχε βγάλει τα μισά της ρούχα!

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως το επιτελείο τα μάζεψε όπως-όπως και πλέον τα γυρίσματα συνεχίζονται σε άλλη τοποθεσία…

Τα σχόλια δικά σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *