Άντρη Καραντώνη – “Εσύ”

Μία φρέσκια γυναικεία λαϊκή φωνή που έρχεται να μας εντυπωσιάσει με τον εκρηκτικό συνδυασμό φωνής και εμφάνισης, μέσα από το πρώτο της τραγούδι με τίτλο, «Εσύ».

Η μόλις 21 ετών Άντρη Καραντώνη, αποτελεί ήδη αγαπημένο πρόσωπο στην Κύπρο, όντας ταλαντούχα παρουσιάστρια, πρώην Star Κύπρος το 2011, ενώ το πάθος και το ταλέντο της για το τραγούδι ξεδιπλώθηκε στο ευρύτερο κοινό μέσα από το περσινό talent show της Κύπρου, «Dansing For You» όπου και αναδείχτηκε νικήτρια!

Λίγο αργότερα, τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα στο χώρο της μουσικής έγιναν πραγματικότητα μέσα από την ένταξη της στο δυναμικό της Platinum Records και το πρώτο της επίσημο single «Εσύ», σε μουσική του Βαγγέλη Τούντα και στίχους της Εύης Δρούτσα.

Η καταξιωμένη στο χώρο Εύη Δρούτσα, που υπογράφει τους στίχους στο πρώτο τραγούδι της Άντρης, πίστεψε στην νεαρή τραγουδίστρια από την πρώτη στιγμή, όταν την γνώρισε ως διαγωνιζόμενη του «Dansing For You» από τη θέση της κριτικής επιτροπής.

Με το τραγούδι «Εσύ», η Άντρη Καραντώνη τραγουδά για τον έρωτα και μας γοητεύει με τη φωνή και την εικόνα της, όπως αποτυπώνεται μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Καπετανίδη στο ολοκαίνουργιο video clip. Απολαύστε την!

Το νέο single κυκλοφορεί από την Platinum Records. Τη νέα δισκογραφική εταιρεία που αγαπά και στηρίζει το Ελληνικό τραγούδι

Δείτε το video clip του “Εσύ”:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *