Άννα Βίσση: Absolutely “Fabulous”!

Μπορεί να μην πέρασε και λίγα το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά η Άννα Βίσση επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ σε όλους τους τομείς της καριέρας της.

Ο θάνατος του συνεργάτη και φίλου της Άννας Βίσση, Greg Ladanyi την συγκλόνισε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά, παράλληλα, της έδωσε και νέα πνοή, για να ξεπεράσει τον εαυτό της και να κάνει ακόμη πιο μεγάλα βήματα στην καριέρα της.

Κάπως έτσι η αγαπημένη τραγουδίστρια ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του νέου της ξενόγλωσσου δίσκου, στον οποίο ξεχωρίζει το κομμάτι “Fabulous”, αλλά και η συνεργασία της με το θρυλικό δημιουργό των Eurhythmics, Dave Stewart για το κομμάτι “Leap of Faith”!

Όπως άλλωστε και ο Stewart αναφέρει στο λογαριασμό του στο Twitter, το κομμάτι αναμένεται να κάνει μεγάλη επιτυχία, αλλά και η συνεργασία του με την Άννα να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Το κομμάτι “Leap of Faith” θα ακουστεί από την ίδια την Άννα Βίσση στο επικήδειο μνημόσυνο του Greg Ladanyi σαν τελευταίο αντίο των δύο φίλων…

Και αφήνοντας τα δυσάρεστα προχωράμε σε κάτι χαρμόσυνο για την Άννα Βίσση και το ελληνικό μουσικόφιλο κοινό, καθώς υπολογίζεται ότι το Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει το νέο της ελληνικό album, το οποίο θα περιέχει τρία νέα τραγούδια, αλλά και remixes γνωστών κομματιών, όπως “Στην πυρά” και “Από μακριά κι αγαπημένοι” από ταλαντούχους Djs.

Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η μία είναι η οικολογική eco pack συσκευασία του “Απαγορευμένο”, ενώ η δεύτερη είναι μια μεγάλη collector’s edition συσκευασία του ίδιου δίσκου με άφθονο πρόσθετο υλικό που θα περιέχει videos και back stage πλάνα σε μορφή dvd.

Τέλος, όπως είναι γνωστό, το Αθηνών Αρένα θα ανάψει τα φώτα του στις 30 Οκτωβρίου και θα υποδεχτεί την Άννα Βίσση μαζί με τους Μπλε, το Γιώργο Σαμπάνη και τη Μαριώ για μία “fabulous” μουσική σεζόν!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *