Άννα Βίσση: “Τένις, τάβλι και video games”!

Μπορεί η Άννα Βίσση να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελληνική δισκογραφία, αλλά πάντοτε μας ξάφνιαζε με την αμεσότητα που την χαρακτηρίζει!

Αυτή τη φορά η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό για την καθημερινότητα της, τα επαγγελματικά της βήματα και την εξέλιξη της προσωπικής της ζωής!

“Δεν νομίζω να παρουσίαζα ένα show τύπου X-factor. Δεν θα έλεγα όχι σε μια διαφήμιση. Αν έκανα ένα διαφημιστικό θα ήθελα κάτι ισάξιο της δικής μου αισθητικής και ποιότητας” δήλωσε η Άννα Βίσση και όλοι σκεφτήκαμε την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της στο μουσικό τηλεπαιχνίδι την Πρωτοχρονιά, αλλά και αναρωτηθήκαμε τι διαφήμιση θα μπορούσε να κάνει μια τραγουδίστρια με τόσο μεγάλη καριέρα!

Όσο για την καθημερινότητα της, η Άννα περνάει το χρόνο της με ; “Τένις, τάβλι, video games και βόλτα με τα σκυλιά”, ενώ ξεδίνει “Τρώγοντας ποπ κορν και πηγαίνοντας σινεμά. Κάνοντας ταξίδια ή βόλτα με το αυτοκίνητο μόνη ακούγοντας πράγματα που με συγκινούν”!

Η ίδια δηλώνει ότι την τρομάζει μόνο κάποια ανίατη ασθένεια και ότι ο χρόνος δεν την φοβίζει, αλλά για την ακρίβεια έχουν γίνει πια καλοί φίλοι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *