Άννα Βίσση: «Η ομοφυλοφιλία είναι μία κατάσταση φυσική, κατά τη γνώμη μου»

Η Άννα Βίσση έχει κατακρίνει στο παρελθόν οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού και για το λόγο αυτό θέλησε να πάει στην Κύπρο για να στηρίξει το πρώτο Gay Pride. Η τραγουδίστρια μίλησε στο Μελέτησέ το για την ομοφυλοφιλία λέγοντας μεταξύ άλλων πως τη θεωρεί μία φυσική κατάσταση και θεωρεί απαράδεκτη τη στάση της εκκλησίας: «Η ομοφυλοφιλία κατά τη γνώμη μου είναι μια κατάσταση φυσική. Απαράδεκτο να λέει η εκκλησία ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια όπως η παιδοφιλία. Είναι απαράδεκτο αυτό από ανθρώπους που διδάσκουν την αγάπη και θα έπρεπε να μας οδηγούν εκεί»

Η… Κύπρια σταρ δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για το φαινόμενο Conchita, η οποία φυσικά είναι και μεγάλη θαυμάστριά της. «Ο κόσμος είναι διαφορετικός, είμαστε όλοι άτομα. Έχουμε τα πιστεύω μας, τα γουστα μας… Ούτε κι εγώ θέλω να κρίνω τους άλλους που είναι σκληροί. Όταν είδα τους ημιτελικούς, πρώτα απ΄όλα συγκινήθηκα με το τραγούδι. Δεν κοίταγα κιόλας, γιατί ήμουν στην κουζίνα και κάτι έφτιαχνα. Ακούω την Conchita, μου αρέσει, γυρνάω λοιπόν στην τηλεόραση και βλέπω. Αισθητικά και εικαστικά, όχι μόνο δεν με ενόχλησε, αλλά το βρήκα και ενδιαφέρον! (…) Δεν καταλαβαίνω τις αντιδράσεις τις φοβερές το 2014 για έναν άνθρωπο που είναι άντρας και φοράει γένια, να θελήσει να φορέσει περούκα και μαλλιά και να έχει κάνει shows. Μια drag queen είναι!», τόνισε.

Ωστόσο, όταν η συζήτησε πήγε στη θρησκεία, η Άννα Βίσση ξεκαθάρισε: «Να δηλώσω ότι είμαι Χριστιανή με τον τρόπο που θέλω και πιστεύω και αισθάνομαι αυτή την επαφή με το θεό μου, τη φύση μου, που με κάνει να ισορροπώ στη ζωή μου και να είμαι καλός άνθρωπος και να μην πειράζω κανέναν, το οποίο είναι και η αρχή της ελευθερίας».

Διαβάστε ακόμα:

Είναι ο Σάκης Ρουβάς ο καλύτερος πωλητής της Ελλάδας;

Απίστευτο! Ποιό τραγούδι πέρασε τα 2 δισεκατομμύρια views στο Youtube;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *