Άννα Βίσση: Αποθεώθηκε στο πρώτο gay pride της Κύπρου! Δείτε βίντεο

Στο πρώτο gay pride, που διοργανώθηκε στην Κύπρο, βρέθηκε η Άννα Βίσση. Η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, όχι μόνο περπάτησε στην «πορεία υπερηφάνειας», αλλά έστειλε και το δικό της μήνυμα, μοιράζοντας την ελπίδα σε πολλούς συνανθρώπους της.

anna6

«Δεν θα ήθελα να αναλύσω τα αυτονόητα. Ήρθα με πολλή αγάπη, ευσυνείδητα. Χαίρομαι που συμβαίνει το gay pride στην Κύπρο μας και, από εδώ και πέρα, θέλω να βλέπω μόνο χαρούμενους ανθρώπους, όπως κι αν έχουν διαλέξει να είναι, όπως τους γέννησε η ίδια η φύση να είναι», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «Ρατσισμός προς το ξένο θα υπάρχει πάντα. Ας μην είμαστε εμείς αυτοί που τον διαδίδουν και, ίσως, έτσι τον νικήσουμε κάποια στιγμή». Την χαρά της μοιράστηκε και στον προσωπικό της λογαριασμό, στο twitter, αναρτώντας μια φωτογραφία και γράφοντας «Μεγάλη μέρα η χθεσινή! Χάρηκα που ήμουν ανάμεσα σε τόσο νέο κόσμο με ανοιχτά μυαλά κάτι που σε γεμίζει αισιοδοξία!».

anna1

Το fannatics, επίσημο fan club της Άννας Βίσση, εξασφάλισε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρουσία της τραγουδίστριας εκεί, καθώς και όλα όσα είπε μπροστά σε χιλιάδες κόσμο.

anna2

Δείτε βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Άννα Βίσση: «Η ομοφυλοφιλία είναι μία κατάσταση φυσική, κατά τη γνώμη μου»

Είναι ο Σάκης Ρουβάς ο καλύτερος πωλητής της Ελλάδας;

Απίστευτο! Ποιό τραγούδι πέρασε τα 2 δισεκατομμύρια views στο Youtube;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *