“Back in Time”: το νέο τραγούδι από τον Pitbull

Το τραγούδι της πολύ-αναμενόμενης ταινίας “Men in Black 3“, έχει τον τίτλο “Back In Time” και το έχει γράψει ο Pitbull. Το τραγούδι θα είναι διαθέσιμο ως digital single στις 26 Μαρτίου ενώ η ταινία “Men in Black 3” θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου 2012.

Το “Back In Time” περιέχει sample από το hit “Love Is Strange” του 1950, το οποίο τότε είχε φτάει στο #1 για το R&B duo Mickey & Sylvia.

Ο Pitbull δεν έκρυψε την χαρά του ούτε στιγμή και δήλωσε: “Είναι εκπληκτική τιμή να παίρνω μέρος σε μια τόσο σημαντική ταινία όπως το “Men in Black” και έχω μεγάλο σεβασμό στον Will Smith, αφού έχουμε το ίδιο μουσικό background. Θέλοντας να κρατήσουμε το κέφι και την μουσική με μοντέρνο ρυθμό, χρησιμοποιήσαμε το slogan της ταινίας, αλλάξαμε το τραγούδι στο ότι ‘για να κατανοήσουμε το μέλλον, πρέπει να πάς πίσω στο χρόνο”.

Ο Barry Sonnenfeld, ο σκηνοθέτης της ταινίας πρόσθεσε “Η 19χρονη κόρη μου με οδήγησε στον Pitbull. Είμαι ενθουσιασμένος που έγραψε ένα τόσο ωραίο τραγούδι για την ταινία μας που πραγματικά θα μας συνεπάρει”.

Στο Men in Black 3, οι Agents J (Will Smith) και K (Tommy Lee Jones) επιστρέφουν…στον χρόνο. Ο J έχει δει μερικά ανεξήγητα πράγματα στα 15 του χρόνια με τους Men In Black αλλά τίποτα, ακόμα και εξωγήινοι, δεν τον έχουν μπερδέψει τόσο όσο ο στραβός και επιφυλακτικός σύντροφός του. Αλλά όταν η ζωή του K και η μοίρα του πλανήτη τίθονται σε κίνδυνο, ο Agent J θα πρέπει να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο έτσι ώστε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Ο J ανακαλύπτει ότι υπάρχουν μυστικά στο σύμπαν που ο K δεν του είπε ποτέ – μυστικά που θα αποκαλύψουν τον εαυτό τους όπως το ότι ο ίδιος συνεργάζεται με τον νέο Agent K (Josh Brolin) για να σώσει τον συνεργάτη του, τον οργανισμό και το μέλλον της ανθρωπότητας. Ο Barry Sonnenfeld σκηνοθετεί το φιλμ. Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει η Etan Cohen και είναι βασισμένο στο comic του Malibu του Lowell Cunningham. Οι Walter F. Parkes και Laurie MacDonald έχουν κάνει την παραγωγή ενώ executive producers είναι ο Steven Spielberg μαζί με τον G. Mac Brown.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *