Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τo 2o MadWalk by Vodafone!

Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι τo 2ο MadWalk by VodafoneThe Fashion Music Project, το πρωτοποριακό event που συνδυάζει ταυτόχρονα live performances με ανατρεπτικά fashion shows! Εδώ απαντάμε σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με τo event!

Που
Το show θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο. Η πρόσβαση, για όσους δεν έχουν αυτοκίνητο, πραγματοποιείται με τραμ ή λεωφορείο. Οδηγίες προσέλευσης εδώ.

Πότε
Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012. Ώρα Προσέλευσης: 19:00.

Fashion Shows – Live performances
Οι σχεδιαστές και οι καλλιτέχνες που θα μοιραστούν τη σκηνή του 2ου MadWalk by Vodafone είναι οι: ANGELOS BRATIS – ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ & CLAYDEE // ANGELOS FRENTZOS – MY EXCUSE & ILIA DARLIN // APOSTOLOS MITROPOULOS – ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ // CELIA KRITHARIOTI HAUTE COUTURE – ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ & DEMY // DELIGHT – LEON // DEUX HOMMES – ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ // EFI PAPAIOANNOU-eφι – ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ // KORE-SOPHIA KOKOSALAKI – MY WET CALVIN // LOUKIA – ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ. Special fashion act by Vodafone οι GΟΙΝ’ THROUGH. Guests: MARK F. ANGELO, MEΛΙSSES, NEVMA ft. Κ. ΣΤΙΚΟΥΔΗ, PLAYMEN, VEGAS. Την λαμπερή βραδιά θα παρουσιάσουν η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ guest host θα είναι ο Κώστας Μαρτάκης. Λεπτομέρειες εδώ.

Εισιτήρια
Η τιμή του εισιτηρίου είναι από 20 έως 30 ευρώ. Η προπώληση γίνεται από το κατάστημα Metropolis στο The Mall Athens, από τα καταστήματα Vodafone και online από το ticketshop.gr.

Live αναμετάδοση
Η πρώτη τηλεοπτική προβολή του MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project θα γίνει στον ANT1 λίγες μέρες μετά το event (η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα), ωστόσο όσοι μείνουν σπίτι την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου δεν θα μείνουν παραπονεμένοι!

  • To Mad Radio 106,2 θα μεταφέρει αποκλειστικά στους ακροατές του λεπτό προς λεπτό όλα όσα θα συμβούν στo MadWalk, με ζωντανή αναμετάδοση από το red carpet και φυσικά ολόκληρο το fashion show!
  • To Mad TV θα μεταδόσει όλο τον πυρετό του MadWalk από τις 20:00 μέχρι και το τέλος της μεγάλης βραδιάς με συχνές συνδέσεις, updates και ό,τι συμβαίνει στo stage αλλά και τα παρασκήνια!
  • Τέλος online, το main event θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming στο madwalk.gr και το vodafone.gr.
    Η ομάδα web του MAD θα φροντίσει να σας κρατά διαρκώς ενήμερους για το τι συμβαίνει στο red carpet, τη σκηνή του MadWalk αλλά και backstage μέσα από το Facebook, το Twitter και το www.madwalk.gr. Έτσι θα μπορέσετε να μάθετε, in real time, όλες τις λεπτομέρειες και να δείτε φωτογραφίες από τις αφίξεις διασήμων στο κόκκινο χαλί, τo backstage και το show!

Stay tuned!

MADWALK by VODAFONE
THE FASHION MUSIC PROJECT
ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
TAE KWON DO
JOIN THE FASHION ROCKSTARS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *