Χρυσά Βατόμουρα 2011: Οι… νικητές!

Αν και την περασμένη εβδομάδα τα media επικεντρώθηκαν στις τουαλέτες και τους νικητές των Oscar, άλλη μία τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Hollywood. O λόγος φυσικά για τα Χρυσά Βατόμουρα.

H ταινία “The Last Airbender” (a.k.a. “Ο Τελευταίος μαχητής του ανέμου”), του M. Night Shyamalan, ήταν ο μεγάλος «νικητής» στα φετινά Χρυσά Βατόμουρα, την τελετή των αντιβραβείων των Oscar που “βραβεύουν” τις xειρότερες ταινίες της χρονιάς.

H ταινία ήταν υποψήφια σε εννέα κατηγορίες και κατάφερε να επικρατήσει των “The Twilight Saga: Eclipse” και “Sex and the City 2” αποσπώντας το πλαστικό αγαλματίδιο (η αξία του οποίου δεν ξεπερνά τα 5 δολλάρια) για τις κατηγορίες της χειρότερης ταινίας, του χειρότερου σεναρίου, της χειρότερης σκηνοθεσίας και του χειρότερου Β’ ανδρικού ρόλου για τον Jackson Rathbone.

Παραπονεμένη δεν έμεινε και η ταινία “Sex and the City 2” αφού ανακυρήχθηκε το χειρότερο sequel ταινίας του 2010 ενώ οι 4 πρωταγωνίστριές του βραβεύθηκαν – η καθεμία ξεχωριστά – για τη χειρότερη ερμηνεία Α’ γυναικείου ρόλου!

Ανάμεσα στους υπόλοιπους νικητές της βραδιάς ήταν και ο Ashton Kutcher και η Jessica Alba για την συμμετοχή τους στις ταινίες “Killers” και “The Killer Inside Me” αντίστοιχα.

Τα σχόλια δικά σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *