Φωτογραφίες και videos από το ‘Michael Forever’ tribute concert

Παρόλο που πολλοί ήταν αντίθετοι από την αρχή με την ιδέα του συγκεκριμένου event, το ‘Michael Forever‘ tribute concert στη μνήμη του βασιλιά της pop πραγματοποιήθηκε κανονικά, όπως είχε προγραμματιστεί, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Millennium Stadium του Cardiff της Ουαλλίας.

Σε αντίθεση με το αρχικό line-up που είχε ανακοινωθεί, οι Jennifer Hudson, Black Eyed Peas, Chris Brown, Janet Jackson και Kiss δεν εμφανίστηκαν τελικά και από μεγάλα ονόματα συμμετείχαν μόνο η Beyonce, η Christina Aguilera και ο Ne-Yo. Άλλα ονόματα που εμφανίστηκαν live ήταν οι Smokey Robinson, Leona Lewis, JLS, Gladys Knight, Craig David, Alexandra Burke και Pixie Lott.

Στη συναυλία παρευρέθησαν και τα τρία παιδιά του Michael Jackson, ο 14χρονος Prince Michael, ο 9χρονος Prince Michael II, και η 13χρονη Paris, οι οποίοι μάλιστα παρουσίασαν με μια μικρή εισαγωγή και την performance της Beyonce: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, αυτή την πολύ σημαντική βραδιά, να τιμήσουμε τον πατέρα μας.

Τα αδέλφια του Michael, Tito, Marlon και Jackie εμφανίστηκαν επίσης live, όπως και η La Toya Jackson, που αποφάσισε να τραγουδήσει στο event παρόλο που έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από τη μουσική. Ωστόσο, δεν ήταν όλη η οικογένεια του MJ σύμφωνη με τη διοργάνωση του tribute concert. Δύο άλλα αδέλφια του βασιλιά της pop, o Jermaine και ο Randy Jackson δήλωσαν επισήμως πως θεωρούν ότι δεν ήταν πρέπον να γίνει η συναυλία αυτήν την περίοδο, παράλληλα με τη δίκη του γιατρού Conrad Murray, που κατηγορείται για το θάνατο του Michael και δεν παρευρέθησαν στη συναυλία. Το ίδιο επέλεξε να κάνει και η Janet Jackson.

Ο superstar της R&B Ne-Yo είπε πριν την live performance του:”Δεν έχει να κάνει με τα δημοσιεύματα. Δεν έχει να κάνει με τη δίκη. Δεν έχει να κάνει με το θάνατό του. Είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε τη ζωή του. Είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε με τη μουσική του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *