Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων – Η Παράσταση Της Ζωής Σου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ – Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!

Oι ακροάσεις συνεχίζονται για το «Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων – Η Παράσταση της Ζωής σου!», για
α) χορό / χορογραφία κλασσικού και σύγχρονου χορού στις 9 &10 Νοεμβρίου στην Αθήνα,
β) υποκριτική στις 10 Νοεμβρίου στην Αθήνα και
γ) στίχο, τραγούδι και μουσική σύνθεση τις 16 Νοεμβρίου στοη Κόρινθο, κατόπιν προσωπικού ραντεβού.

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές ηλεκτρονικώς στο http://cineartfestival.eu/nt/contact-us.html

Προθεσμία ημερομηνίας υποβολής επίσημων αιτήσεων ηλεκτρονικώς:
– 8 Νοεμβρίου για τις ακροάσεις στις 9 & 10 Νοεμβρίου, στην Αθήνα
– 14 Nοεμβρίου για τις ακροάσεις στις 16 Νοεμβρίου, στη Κόρινθο

Το «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ – Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!»
Επαγγελματίες, καλλιτέχνες, οραματιστές συναντιούνται κι ένας μοναδικός χώρος έμπνευσης και επερχόμενων ευκαιριών δημιουργείται!

Δεν υπάρχουν πια «χαμένα» ταλέντα! Άνθρωποι με ταλέντο καθώς και ομάδες όλων των ηλικιών, από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, χορευτικές, μουσικές και καλλιτεχνικές σχολές, καλούνται να παρουσιάσουν το ταλέντο τους και να εκθέσουν την δουλειά τους στην μουσική, στην υποκριτική, στο τραγούδι, στον χορό, στην ζωγραφική, στην σκηνοθεσία μπροστά σε ζωντανό κοινό! Το φεστιβάλ θα έχει μεγάλη διαφήμιση από τα τοπικά και διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το «Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων – Η Παράσταση της Ζωής σου» είναι μία πρωτότυπη «πολύπτυχη» παράσταση με εξαιρετικά ταλαντούχους νέους καλλιτέχνες που προγραμματίζεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο/Ιανουάριο στην Αθήνα με προοπτική να ταξιδέψει σε άλλες πόλεις και χώρες!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Η τελική επιλογή των συμμετεχόντων και η τελική πρόβα θα πραγματοποιηθούν από εξέχοντες επαγγελματίες καλλιτέχνες σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Η καλλιτεχνική επιτροπή αποτελείται μεταξύ άλλων από τους εξέχοντες καλλιτέχνες, μουσικούς, χορευτές και ηθοποιούς: Πέτρα Τερζή-παραγωγός καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και φεστιβάλ, Ελπινίκη Ζερβού-σοπράνο, Ελένη Πετροπούλου-ηθοποιός, Σωκράτης Λαμπρόπουλος, σκηνογράφος & σκηνοθέτης, Νίκος Τουλιάτος-κρουστά, Άννα Πέτροβα -κλασσικό μπαλέτο, Γιώργος Κρίμπερης – μουσικός, Πελοπίδας Μαυρόπουλος – μουσικός, μαέστρος.

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ: Κατόπιν προεπιλογής από τις αιτήσεις, πιθανόν να γίνουν ακροάσεις για τις προτάσεις των υποψηφίων μουσικής σύνθεσης και τραγουδιού, καθώς και υποκριτικής και χορού.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ: Οι συμμετέχοντες που θα διακριθούν, θα βραβευτούν με καλλιτεχνικές υποτροφίες, καθώς και με το βραβείο κοινού!

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: MAD TV, MAD RADIO, ΑΘΗΝΑ 986, E-GO, Mworld Web Radio, skywalker.gr

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Υποβάλλετε την αίτησή σας με ένα μικρό βίντεο, φωτογραφίες ή MP3 για να σας αποσταλεί η επίσημη αίτηση συμμετοχής στο www.cineartfestival.eu

Πληροφορίες: Πέτρα Τερζή, Κιν +30 6981448310, T.+30 2741303012, F.+30 2741060122, Email: newtalentfest@gmail.com Διοργάνωση: Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτισμού CINE@ART, Τ.Θ. 70, Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας Τ.Κ. 20003, Ελλάδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *