Τραγικό τέλος για το μπασίστα του Μύρωνα Στρατή

Σε τραγικό δυστύχημα έχασε τη ζωή του ο μπασίστας του συγκροτήματος του Μύρωνα Στρατή, Πλάτωνας Καπρίδης.

Ο άτυχος μουσικός βρισκόταν στην περιοχή της Ελευσίνας, σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο όπου είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί ένα γύρισμα.

Δυστυχώς, ενώ βρισκόταν ανεβασμένος στην οροφή του εργοστασίου, εκείνη υποχώρησε με αποτέλεσμα να χάσει ο 31χρονος τη ζωή του ακαριαία.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το αστυνομικό τμήμα της Ελευσίνας, ενώ αναμένονται η νεκροτομή και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας Ερωδιός και της δισκογραφικής εταιρείας Lyra

Η Εταιρεία Ερωδιός, εταιρεία management του Μύρωνα Στρατή και του γκρουπ του και η δισκογραφική εταιρεία LYRA εκφράζουν τη βαθειά τους οδύνη για το χαμό του συνεργάτη μας και μπασίστα του γκρουπ Πλάτωνα Καπρίδη.

Επειδή από μέρος των ΜΜΕ αναπαράγεται προφανώς για λόγους εντυπωσιασμού – και γι’αυτό εκφράζουμε τη λύπη μας – ότι ο άτυχος συνεργάτης μας σκοτώθηκε σε γυρίσμα ή σε προετοιμασία του βίντεο κλιπ του Μύρωνα, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Κανένα βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή δεν προετοιμάζεται αυτό τον καιρό.

Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται η αγάπη του για τη φωτογραφία στάθηκε μοιραία για το χαμό του Πλάτωνα…

Παρακαλούμε θερμά αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για τη οικογενειά του και όλους μας να μην γίνεται αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων για τη δημιουργία φθηνού εντυπωσιασμού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *