ΤΟ MAD επεκτείνεται στην ΑΛΒΑΝΙΑ!

Το MAD, το μοναδικό ελληνικό μουσικό κανάλι και ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα μουσικά brands στην Ελλάδα, κάνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα στα Βαλκάνια με την έναρξη λειτουργίας του MAD Albania, στις 16 Ιουνίου 2014.

Το MAD, μέσα από αυτή την κίνηση, στοχεύει στη διαμόρφωση του μεγαλύτερου οργανισμού μουσικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και interactive μουσικών υπηρεσιών (internet, κινητή τηλεφωνία, social media κτλ.) στην Ελλάδα και τα ευρύτερα Βαλκάνια, παρέχοντας υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις πλατφόρμες επικοινωνίας και αναπτύσσονται διαρκώς βάσει των τεχνολογικών εξελίξεων και των αναγκών της αγοράς.

Το MAD Albania είναι ένα αυτόνομο, νεανικό, μουσικό κανάλι το οποίο θα φιλοξενεί στο πρόγραμμα του περισσότερες από 24 εκπομπές εβδομαδιαίως, playlist video clip τελευταίων κυκλοφοριών με 30% αλβανικό και 70% διεθνές ρεπερτόριο, καλύπτοντας το μεγαλύτερο φάσμα της μουσικής. Στο πρόγραμμα του καναλιού συμπεριλαμβάνονται επίσης μουσικά αφιερώματα, συναυλίες, συνεντεύξεις καλλιτεχνών και ρεπορτάζ που αφορούν τα μουσικά δρώμενα στην Αλβανία, ενώ το κανάλι διαθέτει παράλληλα την πιο ενημερωμένη ψηφιακή βάση τραγουδιών, video clip, ειδήσεων και βιογραφικών καλλιτεχνών.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού θα μεταδίδεται στην ευρύτερη περιοχή της Αλβανίας μέσα από τις μεγαλύτερες ψηφιακές πλατφόρμες σε High Definition, ενώ παράλληλα ξεκινούν τη λειτουργία τους το MAD Radio 105.7 με δυναμικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα, καθώς και η ιστοσελίδα www.mad.al. με πλούσιο μουσικό και lifestyle περιεχόμενο.

Το MAD Albania φιλοδοξεί να αποτελέσει μέρος της Αλβανικής και διεθνής pop κουλτούρας, καλύπτοντας στο έπακρο τις μουσικές απαιτήσεις των τηλεθεατών του. Με αυτόνομη τεχνική υποδομή και εξειδικευμένη ομάδα παραγωγής, γραφικών και προγραμματισμού, το MAD Albania έχει ως στόχο κάθε υπηρεσία να αναπτύσσεται εσωτερικά, να εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των πελατών του και να κατακτήσει μία ανταγωνιστική θέση στον τομέα του communication design και της διαφήμισης στην αγορά της χώρας.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τους Playmen να ψηφίζουν τα δικά τους αγαπημένα για τα φετινά MAD VMA by Airfasttickets!

MAD VMA 2014 ΒΥ AIRFASTTICKETS: VMA PRESHOW BY COCA-COLA!

Δείτε τους REC να ψηφίζουν τα δικά τους αγαπημένα για τα φετινά MAD VMA by Airfasttickets!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *